ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά γνωστός σεφ μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Ήταν μόλις 47 ετών και έπαθε ανακοπή καρδιάς!

Χορηγούμενο

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά γνωστός σεφ μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό! Ήταν μόλις 47 ετών και έπαθε ανακοπή καρδιάς!

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά γνωστός σεφ μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό! Η τοπική κοινωνία της Άρτας, και όχι μόνο, βυθίστηκε στη θλίψη με την είδηση του θανάτου του γνωστού σεφ Γιάννη Γιάχου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Γιάχος ήταν οπαδός του Ολυμπιακού. Το βράδυ του τελικού, η ένταση και το άγχος επιβάρυναν την καρδιά του, οδηγώντας την επόμενη ημέρα σε ανακοπή και τελικά στον θάνατό του.

Χορηγούμενο

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά γνωστή δημοσιογράφος, ένθερμη οπαδός των εμβολίων!

Ο γνωστός stand-up κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας, που ήταν ξάδερφος του εκλιπόντος, αποχαιρέτησε επίσης τον Γιάννη Γιάχο.

Ο Γιάννης Γιάχος

Λίγα λόγια για τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Γιάχο

Γεννημένος στην Αθήνα, με καταγωγή από το ορεινό χωριό Μεγαλόχαρη της Άρτας, ο Γιάννης Γιάχος βρήκε την έμπνευσή του στον πατέρα του, Δημήτρη Γιάχο, που ήταν ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στο Περιστέρι Αττικής (Άλσος).

Χορηγούμενο

Η πρώτη του επαφή με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής ήρθε σε ηλικία μόλις 14 ετών, όταν άρχισε να φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια και τσουρέκια με εξαιρετική ακρίβεια και μεθοδικότητα, ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές και χρησιμοποιώντας μπαχαρικά από την Πόλη. Αυτή η εμπειρία τον οδήγησε να σπουδάσει Τεχνική Αρτοποιίας και… Ζαχαροπλαστικής και να παρακολουθήσει σεμινάρια στη σοκολάτα και τη διακόσμηση στην Ελβετία, δίπλα στον πασίγνωστο pastry chef Rolf Murner.

Θρήνος στην Κρήτη: Αυτή είναι η 44χρονη που πέθανε ξαφνικά μπροστά στο παιδί της

Με αποφασιστικότητα και πάθος για γνώση, ξεκίνησε να συνεργάζεται με υψηλού κύρους επιχειρήσεις. Το 1986 εντάχθηκε στο ζαχαροπλαστείο… Όσκαρ στα Νέα Λιόσια και στη συνέχεια εργάστηκε στο ζαχαροπλαστείο Σπανός στο Παλαιό Ψυχικό μέχρι το 1989. Το 1992 έκανε πρακτική στο Norida Hotel στην Κω.

Αποκτώντας το πτυχίο του, εργάστηκε ως βοηθός ζαχαροπλάστη στο ζαχαροπλαστείο Μέλισσα στο Περιστέρι έως το 1996, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο Grand Resort Cape Sounio Hotel ως ζαχαροπλάστης. Από το 1999 έως το 2004 ανέλαβε τη θέση του Pastry Sous Chef στο Intercontinental Hotel και αργότερα ανέλαβε τη θέση του Pastry Chef Executive στο ξενοδοχείο Pentelikon στην Κηφισιά μέχρι το 2013. Στη συνέχεια, μετακόμισε στον Πόρο, όπου ανέλαβε το ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου… Sirene Blue Resort και παράλληλα παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες στο ξενοδοχείο Royal στην Αθήνα. Από το 2014, ανέλαβε τη θέση του Pastry Chef στις μονάδες του Ομίλου Σάνη, στο… Sani Resort και στο Sani Beach Hotel.

Χορηγούμενο

Για τον Γιάννη Γιάχο, η ζαχαροπλαστική ήταν ένα ατέλειωτο ταξίδι και ο μεγάλος του έρωτας… Μαζί με την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button