Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης – Ποιός κρύβεται πίσω από τα προεκλογικά του βίντεο; «Τα Σφακιά ψήφισαν γκέι πρόεδρο και αυτό…»

Χορηγούμενο

Στο απόλυτο κέντρο της προσοχής βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη χθεσινοβραδινή πρώτη νίκη του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Από ένα απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να είναι πιθανός νέος πρόεδρος του κόμματος, ενώ την Κυριακή 24/09, ο ίδιος θα αναμετρηθεί απέναντι στην Έφη Αχτσιόγλου, με φόντο τη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε μέσα σε 20 μέρες να ανεβάσει κατακόρυφα τη δημοφιλία του, κυρίως, χάρη στα social media. Ο σκηνοθέτης των προεκλογικών βίντεο του νικητή του πρώτου γύρου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Σούλης, μίλησε για το φαινόμενο Κασσελάκη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αρχικά, ο Νίκος Σούλης μίλησε για τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον Στέφανο Κασσελάκη να ξεχωρίζει, λέγοντας πως «αυτό που έκανα, ήταν να αποτυπώσω μια αυθεντικότητα που έχει αυτός ο άνθρωπος και μια αμεσότητα». Για τη μεταξύ τους συνεργασία, ο κ. Σούλης είπε πως «είναι πάρα πολύ συνεργάσιμος και ξέρει και να ακούει και να μιλάει».

«Είδα έναν πολύ έξυπνο άνθρωπο, αυθεντικό, άνετο που δεν έχει ξύλινη γλώσσα», ανέφερε στη συνέχεια για την πρώτη εντύπωση που του άφησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «μου έκανε εντύπωση ότι ένας άνθρωπος με συγκεκριμένες επιλογές, παρουσιάζοντας τον εαυτό του από την αρχή, βγήκε στο Θησείο και μίλησε με τον σύντροφό του. Αυτό η Ελλάδα το δέχτηκε. Τα Σφακιά ψήφισαν γκέι πρόεδρο και αυτό για μένα είναι επανάσταση».

«Δε νομίζω, παγκοσμίως σε 20 μέρες, να έχει διεκδικήσει κάποιος την προεδρία κάποιου κόμματος και να του έχει δοθεί», είπε, συγκεκριμένα.

Για το εάν βλέπει έναν πολιτικό που μπορεί να εξελιχθεί σε σταρ στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Σούλης απάντησε «βεβαίως, γιατί έχει ένα επικοινωνιακό χάρισμα, το οποίο είναι σπάνιο. Ή το έχεις ή δεν το έχεις, δεν είναι κάτι που καλλιεργείται», κατέληξε.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button