Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Συναγερμός: «Δράκος των Εξαρχείων»-3 επιθέσεις μέσα σε τρία 24ωρα

Χορηγούμενο

«Χτυπά» απογευματινές ώρες αλλά και μέρα μεσημέρι. Εμφανίζεται ξαφνικά ακινητοποιεί τα θύματα. Τους κλείνει το στόμα και προσπαθεί να ασελγήσει σε βάρος τους.

Την πρώτη επίθεση την διέπραξε στις 18 Νοεμβρίου. Ενώ την επόμενη μέρα ενώ μετά από 24ωρες στις 20 του μήνα, έζησαν τον τρόμο στα χέρια του άλλες δύο κοπέλες. Μέχρι στιγμής τα θύματα του είναι τρία. Η ασφάλεια Εξαρχείων τον αναζητά παντού. Ώστε να προλάβει το επόμενο χτύπημα.

Όπως αποκαλύπτει το Νewsbomb η πρώτη επίθεση του δράκου έγινε στις 14:05 του Σαββάτου. Το 13χρονο θύμα κατήγγειλε ότι καθώς ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες του γυμναστηρίου επί της οδού Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, άγνωστος άνδρας, την άρπαξε από την περιοχή της μέσης και προέβη σε γενετήσιες πράξεις, χωρίς την θέλησή της. Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Το δεύτερο θύμα, 29 ετών πήγε στην ασφάλεια χθες (20/11) το απόγευμα και κατέθεσε ότι ενώ κινούταν πεζή επί της συμβολής των οδών Εμ. Μπενάκη και Νικηταρά, άγνωστος άνδρας, με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε πετώντας της στο έδαφος και κλείνοντας της το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε, καθώς στο σημείο έσπευσαν περίοικοι και διερχόμενοι πολίτες, με αποτέλεσμα ο δράστης να το βάλει στα πόδια.

Την ίδια μέρα στο Τ.Α. Εξαρχείων έφθασε άλλη μια κοπέλα 27 ετών και κατήγγειλε πως καθώς κινούταν πεζή επί της οδού Ζ. Πηγής, άγνωστος άνδρας προσπάθησε να την ακινητοποιήσει πιάνοντας της τα χέρια και με το χέρι του. Της έκλεισε το στόμα, εκείνη ωστόσο αντιστάθηκε και απελευθερώθηκε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Αστυνομικοί του Τ.Α. Εξαρχείων έχουν δώσει την περιγραφή του στις δυνάμεις που κινούνται στην περιοχή με σκοπό τον εντοπισμό. Και τη σύλληψη του άνδρα που έχει σκόρπισε τον τρόμο στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button