Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Συναγερμός: Εισέβαλαν με μαχαίρια στο Κολλέγιο Αθηνών και απειλούσαν παιδιά και εκπαιδευτικούς!

Χορηγούμενο

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγα λεπτά στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό. Άγνωστοι οπλισμένοι με μαχαίρι εισέβαλαν στο χώρο απειλώντας παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε ότι άγνωστοι εξωσχολικοί μπήκαν με αιχμηρά αντικείμενα, όπως μαχαίρια στο Κολλέγιο Αθηνών. Τις πρώτες μαρτυρίες έκαναν μαθητές οι οποίοι είπαν ότι εντόπισαν αγνώστους να εισβάλλουν στον προαύλιο χώρο κρατώντας οπλισμό. Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας οι οποίες απέκλεισαν τις τρεις εισόδους και εξόδους του Κολλεγίου. Και ξεκίνησαν έρευνες στον προαύλιο χώρο και τις αίθουσες.

Τη μαρτυρία, έκανε αρχικά μία μαθήτρια η οποία φέρεται να είδε, όπως υποστήριξε, δύο αγνώστους εξωσχολικούς να εισβάλλουν στον προαύλιο χώρο κρατώντας μαχαίρια. Οι δύο άγνωστοι φέρεται να μπήκαν στις εγκαταστάσεις αναζητώντας έναν μαθητή της Γ’ Λυκείου με τον οποίον είχαν προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τις έρευνες των αστυνομικών δεν έχουν βρεθεί, μέχρι τώρα, ούτε αιχμηρά αντικείμενα, ούτε εξωσχολικοί στον χώρο.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button