Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ: Άρπαξε, χτύπησε και έκαψε τα μηχανάκια συναδέλφου του!(βίντεο)

Χορηγούμενο

Συνελήφθη γνωστός τράπερ: Άρπαξε, χτύπησε και έκαψε τα μηχανάκια συναδέλφου του!(βίντεο)

Χειροπέδες έχει περάσει η Ελληνική Αστυνομία σε γνωστό τράπερ. Ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, μετά από την καταγγελία ενός 20χρονου συναδέλφου του. Ό,τι τους τελευταίους μήνες του έχει κάνει τη ζωή κόλαση.

Σύμφωνα με το newsit.gr, όπως φαίνεται να κατήγγειλε ο νεαρός, ο 27χρονος τράπερ, επειδή τον ζηλεύει αποφάσισε να τον αρπάξει όχι μία αλλά δύο φορές. Να τον σπάσει στο ξύλο έχοντας στο πλάι του συνεργούς. Ενώ του έκαψε και τα μηχανάκια.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του 20χρονου, συνέβησαν τρία περιστατικά σε διαφορετικές μέρες. Στις 4 Νοεμβρίου υπήρξε η πρώτη αρπαγή, όπου ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Υμηττό και υπέστη ξυλοδαρμό, στις 16 Ιανουαρίου ο 27χρονος φέρεται να έκαψε τα μηχανάκια του 20χρονου και περασμένη Παρασκευή έγινε η δεύτερη αρπαγή και ακόμα ένας ξυλοδαρμός.

Δείτε βίντεο:

Μάλιστα, ο 20χρονος παρέδωσε και βίντεο στους αστυνομικούς που δείχνει τον 27χρονο να του επιτίθεται, να τον χτυπά και να καίει τις μοτοσικλέτες του.

Όπως ανέφερε ο 20χρονος, είχε δεχθεί αρκετές απειλές από τον τράπερ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ήδη ο 27χρονος είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ. Είχε απασχολήσει τον περασμένο Νοέβριο για υπόθεση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαϊνης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button