Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Τέμπη – Αγωνία για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήξερα ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο»

Χορηγούμενο

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου άκουσε για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη φοβήθηκε ότι μέσα θα βρίσκεται ο αδερφός της.

Διαφορετικά ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 4 Μαρτίου η εκπομπή για πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές, οι οποίες επηρεάστηκαν από την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι», πώς ο αδερφός της ήταν να επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο για να πάει Θεσσαλονίκη. Αλλά τελικά πήγε με το αεροπλάνο.

Η παρουσιάστρια ωστόσο ανέφερε ότι έπεσε για ύπνο θεωρώντας ότι ο αδερφός της είχε πάρει τελικά το τρένο. Μέχρι να μάθει ότι τελικά αποφάσισε να ταξιδέψει με το αεροπλάνο

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, τόνισε πως έπεσε για ύπνο γνωρίζοντας ότι ο αδερφός της πήρε το τρένο. Και όταν ξύπνησε έζησε στιγμές αγωνίας.

«Εμένα πραγματικά μου αφήνει ένα μεγάλο ερωτηματικό πώς νιώθατε ασφαλείς, πώς μπαίνατε σε αυτό το τρένο. Και ο αδερφός μου έμπαινε σε αυτό το τρένο γιατί φοβάται τα αεροπλάνα και ανεβοκατεβαίνει με τρένο συνεχώς. Και θέλω να σας πω ότι είχα αυτές τις στιγμές τις πρωινές της απόγνωσης γιατί κοιμήθηκα με αυτή την πληροφορία, ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο. Αλλά τελικά πήρε το αεροπλάνο γιατί δεν πρόλαβε το τρένο», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button