Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Τέμπη – Πρώην σταθμάρχης αποκαλύπτει τον λόγο της τραγωδίας: Σταμάτησε να λειτουργεί η τηλεδιοίκηση, γιατί δεν υπήρχε προσωπικό!

Το 2004 υπήρχαν 28 σταθμάρχες και 36 κλειδούχοι, σήμερα κανείς!

Χορηγούμενο

Τέμπη – Πρώην σταθμάρχης αποκαλύπτει τον λόγο της τραγωδίας: Τραγικές είναι οι συγκρίσεις της κατάστασης των σιδηροδρόμων με το πρόσφατο παρελθόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρώην σταθμάρχης Βόλου, ο Γιώργος Αποστολέρης.

«Με 40 μέρες δεν γίνεσαι σταθμάρχης» ανέφερε ο Γιώργος Αποστολέρης, πρώην σταθμάρχης του Βόλου, μιλώντας σχετικά με το σταθμαρχείο Λάρισας και τον 59χρονο σταθμάρχη ο οποίος έχει συλληφθεί για τον ρόλο του στην τραγωδία των Τεμπών.

«Η Λάρισα είναι από τους δυσκολότερους σταθμούς. Ιδιαίτερος σταθμός με φόρτο εργασίας πάρα πολύ μεγάλο. Παλιότερα δεν υπηρετούσε ένας σταθμάρχης, αλλά δύο σταθμάρχες και με την τηλεδιοίκηση άλλους δύο σταθμάρχες» ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα, ερωτώμενος σχετικά με το γιατί δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση στη Λάρισα, σημείωσε: «Μέχρι πριν 3-4 χρόνια λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση και αυτό θα απέτρεπε κάθε λάθος που θα μπορούσε να κάνει ένας σταθμάρχης ή μηχανοδηγός. Το 2004 στο Βόλο υπήρχαν 28 σταθμάρχες και 36 κλειδούχοι, σήμερα δεν υπάρχει κανένας. Σταμάτησε γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.

Η τηλεδιοίκηση θέλει γύρω στα 11 άτομα. Φεύγουν συνεχώς σταθμάρχες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει έμπειρο προσωπικό. Δυστυχώς με 40 μέρες δεν γίνεσαι σταθμάρχης. Εξ ανάγκης τοποθετήθηκε ο συνάδελφος εκεί. Η εμπειρία χρόνων χτίζεται σε μικρούς σταθμούς με μεταθέσεις».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button