Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Τέμπη – βίντεο σοκ: Οι πρώτες στιγμές μέσα στα βαγόνια μετά την σύγκρουση των τρένων!

Χορηγούμενο

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη με τραγικό απολογισμό τουλάχιστον 38 νεκρούς και πολλούς τραυματίες φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Voria.gr.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας καλούν ο ένας τον άλλον να εγκαταλείψουν τα βαγόνια, ενώ βρίσκονται σε σοκ και με φωνή που τρέμει.

«Όλοι έξω! Βγαίνουμε όλοι έξω, γρήγορα, γρήγορα, έχει φωτιά!», ακούγεται, ενώ οι πιο ψύχραιμοι ρωτούν τους άλλους επιβάτες «είστε καλά;» και τους κατευθύνουμ προς την έξοδο από το βαγόνι.

Στο βίντεο, που τράβηξε ένας επιβάτης του τέταρτου βαγονιού, διακρίνονται στο πάτωμα σπασμένα τζάμια και φλόγες από την φωτιά που ξέσπασε στο μπροστά μέρος της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο

«Παντού φλόγες, είχαν λιώσει κομμάτια μεταλλικά από τα βαγόνια»

«Οι εικόνες που αντίκρισα μόλις βγήκα από το βαγόνι ήταν απίστευτες, τραγικές. Είδα παντού φλόγες, είχαν λιώσει κομμάτια μεταλλικά από τα βαγόνια. Πολλοί συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους, δεν πρόλαβαν να βγουν έξω», περιέγραψε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

«Τα έχασα στην αρχή, όπως και οι περισσότεροι επιβάτες. Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου για να βοηθήσω τους συνεπιβάτες μου να βγουν από το βαγόνι. Όλοι γίναμε ένα για να βοηθήσουμε», περιέγραψε συγκινημένος. «Πολλοί δεν αντιλήφθηκαν τι ακριβώς είχε συμβεί, διότι κοιμόντουσαν. Κι εγώ κοιμόμουν και με τάραξε ένα απότομο φρενάρισμα. Αργότερα, όμως, όταν συνειδητοποιήσαμε τι έγινε, προσπαθήσαμε να βγούμε από το βαγόνι. Και όταν τα καταφέραμε, είδαμε το χάος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button