ΚΟΣΜΟΣ

«Θαύμα» με νεκρή καλόγρια που δεν λιώνει – Άθικτο το σώμα της από το 2019! (Βίντεο)

Ουρές οι πιστοί για να προσκυνήσουν!

Πιστοί από διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ – ανάμεσά τους και μικρά παιδιά – κάνουν ουρές στην εκκλησία για να δουν με τα μάτια τους το… θαύμα

Το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού πιστών έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στην μικρή πόλη Γκάουερ του Μιζούρι των ΗΠΑ ένα φημολογούμενο… θαύμα με αποτέλεσμα να προσέρχονται πολλοί για να προσκυνήσουν την σορό της αδελφή Ουλελμίνα – ιδρύτριας του τάγματος των Βενεδικτίνων της Μαρίας – η οποία πέθανε το 2019 και το λείψανό της παραμένει σχεδόν άθικτο.

Δείτε το βίντεο

Η εκταφή της σορού της αδελφής Ουλελμίνα Λάνκαστερ πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, προκειμένου να ενταφιαστεί εκ νέου σε ένα παρεκκλήσι.

Ωστόσο, έκπληκτες οι μοναχές του τάγματος διαπίστωσαν ότι η σορός «έχει αποσυντεθεί ελάχιστα» από το 2019, δηλαδή τη χρονιά που ενταφιάστηκε – ακόμα και το ράσο της βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση».

Δείτε στο συγκλονιστικό βίντεο τη νεκρή καλόγρια που δεν λιώνει

Όπως γίνεται συνήθως σε τέτοια περιστατικά, η καλοδιατηρημένη σορός της νεκρής καλόγριας έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στην καθολική κοινότητα.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αποτελεί «σημάδι αγιότητας». Ενώ, άλλοι θεωρούν πως πρόκειται για ένα όχι και τόσο σπάνιο φαινόμενο, που μπορεί να εξηγηθεί με βάση τη λογική.

Προς το παρόν, η αδελφή Ουλελμίνα εκτίθεται στο κοινό χωρίς προστατευτικό τζάμι.

Πιστοί από διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ κάνουν ουρές στην εκκλησία για να δουν με τα μάτια τους το θαύμα. Ενώ, δεν διστάζουν μάλιστα να αγγίξουν την μουμιοποιημένη σορό…

Related Articles

Back to top button