Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Φιλοθέη: Άρπαξαν από γνωστό επιχειρηματία 1 εκατ. ευρώ!

Χορηγούμενο

Θρίλερ στη Φιλοθέη – Οι δράστες έσπασαν το τζάμι του παραθύρου της εξωτερικής πισίνας και τρύπωσαν στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στη Φιλοθέη και άρπαξαν περίπου 1 εκατ. ευρώ!

Ληστεία με λεία σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ έκαναν άγνωστοι σε μονοκατοικία στη Φιλοθέη. Οι δράστες έσπασαν το τζάμι του παραθύρου της εξωτερικής πισίνας και τρύπωσαν στο σπίτι του επιχειρηματία.

Από εκεί οι δράστες μπήκαν σε δωμάτιο του 2ου ορόφου. Από εκεί αφαίρεσαν 85.000 ευρώ και κοσμήματα συνολικής εκτιμώμενης αξίας περίπου 1 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η βίλα στη Φιλοθέη ανήκει σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών. Επίσης ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται και στη διαχείριση και εκμετάλλευση δεξαμενόπλοιων και πλοίων μεταφοράς φορτίου.

Οι δράστες γνώριζαν το σπίτι στη Φιλοθέη

Η βίλα στη Φιλοθέη διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης για το οποίο υπήρχε καταγραφική συσκευή στο υπόγειο γκαράζ. Η οποία ήταν κλειδωμένη, σε μεταλλικό κουτί και βιδωμένη στον τοίχο. Οι δράστες εντόπισαν το κουτί, το παραβίασαν και αφαίρεσαν το μηχάνημα. Επίσης πριν μπουν στο εσωτερικό της βίλας προσπάθησαν – χωρίς να τα καταφέρουν – να διαρρήξουν το παράθυρο της κουζίνας στον 1ο όροφο και την πόρτα του κήπου σπάζοντας το τζάμι. Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το σπίτι διέθετε συναγερμό ο οποίος ωστόσο ήταν απενεργοποιημένος.

Θύμα ένας 77χρονος επιχειρηματίας ο οποίος όταν επέστρεψε στο σπίτι του το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ανακάλυψε την κλοπή. Οι δράστες πρώτα επιχείρησαν να μπουν στο οίκημα από την πόρτα της κουζίνας προς τον κήπο και ένα παράθυρο χωρίς να τα καταφέρουν. Στη συνέχεια έσπασαν το διπλό τζάμι της εσωτερικής πισίνας της βίλας και εισήλθαν από εκεί.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button