ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θυμάστε την Τερέζα των Mazoo and the Zoo; Πως είναι σήμερα η ξανθιά καλλονή και τι κάνει;

Όσοι είστε 35 και άνω σίγουρα θα θυμάστε την Τερέζα των “Μazoo and the Zoo” η οποία είχε γοητεύσει τα παιδιά την δεκαετία του 90. Η ξανθιά καλλονή Τερέζα από τους Mazoo & The Zoo είναι σήμερα πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Πώς είναι η Τερέζα των “Μazoo and the Zoo”

Τουλάχιστον συγκινητικό να μαθαίνεις πως η κοπέλα που άκουγες σε μικρή ηλικία στους Μazoo and the Zoo έχει δημιουργήσει την οικογένειά της

Αν είσαι παιδί των ’90s, αν γεννήθηκες δηλαδή σε αυτή τη δεκαετία και είχες περάσει τα 10 – 12 πρώτα έτη της ζωής σου, τότε το ALTER ήταν ένα κανάλι που σε σημάδεψε. Εκεί έβλεπες Μαρσουπιλαμί, εκεί έμαθες τον Κίμωνα και το Gang του, εκεί πρωτάκουσες τους Μazoo and the Zoo. Τότε θα είδες και θα ερωτεύτηκες το χαμόγελο και την ομορφιά της ξανθιάς Τερέζας.
Η Τερέζα Σάσσου εντυπώθηκε για τα καλά στη μνήμη του κοινού, κατά κύριο λόγο ως εξωτερική εμφάνιση και ελάχιστα ως όνομα. Από την εποχή του συγκροτήματος, που επανήλθε για λίγο πριν μερικά χρόνια ως Xanazoo, έχουν περάσει αρκετά χρόνια και από τότε έχουν αλλάξει όλα στη ζωή της Τερέζας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την Τερέζα των “Μazoo and the Zoo” επί τω έργον

Η Τερέζα Σάσσου σήμερα

Σήμερα, η Τερέζα είναι 37 ετών κι έχει κάνει επίσης οικογένεια. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη, με τον οποίο είναι μαζί περίπου 3 χρόνια και πριν έξι μήνες υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Sassou (@tereza_sassou)

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Sassou (@tereza_sassou)

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Sassou (@tereza_sassou)

Η ίδια είναι μάλιστα μια χαζομαμά και οι περισσότερες αναρτήσεις της είναι αγκαλιά με τον μπόμπιρά τους.

Back to top button