ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ‘έκαψαν’ οι Τούρκοι: Παρουσίασαν τηλεοπτική σειρά με τουρκική εισβολή στην Ελλάδα! (Βίντεο)

Πρώτη... μούρη ο Ακάρ στην ειδική τελετή παρουσίασης!

Το ‘έκαψαν’ τελείως οι Τούρκοι! Έφτασαν στο σημείο να βγάλουν νέα τηλεοπτική σειρά με τουρκική εισβολή στην Ελλάδα. Και ο Τούρκος ΥΠ.ΑΜ Χουλουσί Ακάρ, πρώτη… ‘μούρη’! Το καμάρι, η περηφάνεια και οι πανηγυρισμοί στην τελετή παρουσίασης να περισσεύουν!

Αυτή τη φορά, οι γείτονες το πήγαν πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Καθώς γύρισαν μία σειρά στρατιωτικού περιεχομένου, με κρατική επιχορήγηση, όπου οι «καλοί» Τούρκοι στρατιώτες κυνηγούν λαθρεμπόρους σε Ελληνικά νησιά!

Το νέο τουρκικό σήριαλ θα μεταδίδεται από την κρατική τηλεόραση TRT1 και αλλοιώνει τα πραγματικά στοιχεία -οποία έκπληξη- με τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρεμιέρα του σήριαλ διοργάνωσε, με κάθε επισημότητα, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ και οι διοικητές των δυνάμεων παρακολούθησαν τη νέα σειρά του TRT «Al Sancak» (σ.σ. Η Κόκκινη Σημαία) σε ειδική προβολή. Μάλιστα, ο Ακάρ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να προβάλλεται ο ηρωισμός και η αυτοθυσία του τουρκικού στρατού.

Η νέα σειρά του TRT «Al Sancak» αφηγείται την ιστορία ενός Τούρκου στρατιωτικού, ο οποίος υπερασπίστηκε την Πατρίδα του με τίμημα τη ζωή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Και ειδική προβολή

Η ειδική προβολή πραγματοποιήθηκε στον πολιτιστικό χώρο «Ατατούρκ». το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του TRT Ahmet Albayrak, ο Γενικός Διευθυντής του TRT Mehmed Zahid Sobacı και η ομάδα παραγωγής και οι ηθοποιοί.

Η τούρκικη σειρά παρουσιάζει τους Τούρκους στρατιώτες να κυνηγούν Έλληνες εγκληματίες ακόμη και στην Αθήνα, ενώ στα πλάνα φιγουράρει ο χάρτης της Ελλάδας.

Η χρονική στιγμή που κάνει πρεμιέρα η τουρκική σειρά σίγουρα δεν είναι τυχαία. Η Τουρκία βρίσκεται λίγο πριν τις εκλογές. Και, όπως φαίνεται η Τουρκική Κρατική Τηλεόραση της Τουρκίας ανέλαβε έναν ακόμη προπαγανδιστικό ρόλο, στοχεύοντας στον ανθελληνισμό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα από τη νέα τουρκική σειρά

«Η κόκκινη σημαία»

«Η κόκκινη σημαία» έχει ως θέμα τους Τούρκους στρατηγούς, οι οποίοι σχεδιάζουν μια αποστολή με στόχο να καταπολεμήσουν κακούς τρομοκράτες και κακούς λαθρέμπορους όπλων, οι οποίοι απειλούν την Τουρκία.

Ο στόχος βρίσκεται σε ένα νησί στο εξωτερικό, χωρίς να αναφέρεται η πραγματική ονομασία του. Στους τοίχους όμως, φαίνονται συνθήματα, τα οποία είναι γραμμένα στα ελληνικά αλλά και χάρτες με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στους τοίχους αναγράφεται το σύνθημα «Αλληλεγγύη στον Μαζιώτη» αλλά και συνθήματα που γράφουν «Έξω οι Ναζί».

Η εκδήλωση έγινε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου ο Ακάρ συνοδευόταν από τον διοικητή των χερσαίων δυνάμεων στρατηγό Musa Avsever, τον διοικητή των ναυτικών δυνάμεων ναύαρχο Ercüment Tatlıoğlu, τον διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας στρατηγό Atilla Gülan και τους υφυπουργούς Yunus Emre Karaosmanoğlu, Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu και Muh.

Στο τέλος της τελετής, ο Γενικός Διευθυντής της TRT Sobacı παρουσίασε την αφίσα της σειράς στον υπουργό Ακάρ.

Back to top button