ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αυτό είναι το ξενοδοχείο – κολαστήριο στη Λεωφόρο Συγγρού: Κρατούσαν ‘φυλακισμένες’ νεαρές καλλονές από τη Λατινική Αμερική και τις εξέδιδαν σε VIP πρόσωπα έναντι υψηλής αμοιβής!

Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του;

Στη λεωφόρο Συγγρού βρίσκεται το ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού που είχε γίνει η «φυλακή» για τις γυναίκες-θύματα του διεθνούς κυκλώματος trafficking το οποίο εξαρθρώθηκε από τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και τις κολομβιανές Αρχές. Στα δωμάτιά του οι μαστροποί έκλειναν τα ραντεβού με τους πελάτες εξαναγκάζοντας νεαρές κοπέλες από χώρες της Λατινικής Αμερικής να συνευρίσκονται ερωτικά μαζί τους έναντι υψηλής αμοιβής.

Στη συνέχεια, τους αρπάζαν τα χρήματα που είχαν εισπράξει και τις κρατούσαν με τη βία στο ξενοδοχείο-βιτρίνα της λεωφόρου Συγγρού καθώς και σε δύο ακόμη ξενοδοχεία. Οι Αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερες από 15 κοπέλες, από την Κολομβία, την Βενεζουέλα, την Βραζιλία και το Μαρόκο, να βρίσκονται φυλακισμένες στα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα. Τα μέλη του κυκλώματος τις έφεραν στην Ελλάδα υποσχόμενοι πως θα εργαστούν ως συνοδοί σε VIP πρόσωπα. Αντί αυτού, ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες και υπό τη συνεχή παρακολούθηση των μαστροπών.

Το κύκλωμα διαφήμιζε τα θύματά του μέσω ροζ ιστοσελίδας και τα ραντεβού κανονίζονταν από το τηλεφωνικό κέντρο το οποίο είχαν αναλάβει τρεις γυναίκες. Ο 62χρονος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στη Συγγρού φιλοξενούσε τις κοπέλες και παρείχε το χώρο για τις ερωτικές συναντήσεις έναντι υψηλού ποσοστού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της διασκέδασης με εστιατόρια ethnic κουζίνας στην Γλυφάδα και το Γκάζι.

Back to top button