Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Τραγικές στιγμές για τον Γρηγόρη Βαλτινό: «Να βρω τη δύναμη να αυτοκτονήσω…»!

Εξομολόγηση σοκ!

Χορηγούμενο

Πριν μερικά χρόνια ο Γρηγόρης Βαλτινός είχε κάνει μία δήλωση που είχε συζητηθεί αρκετά. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αναφέρει ότι θα ήθελε να βρει τη δύναμη να αυτοκτονήσει.

Ο ίδιος είχε ερωτηθεί για τα γηρατειά, μη καταφέρνοντας να κρύψει τον τρόμο του για την ανημποριά που φέρνουν μαζί τους στον άνθρωπο. Προφανώς αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος του καθώς όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται τα γηρατειά, απάντησε χωρίς περιστροφές:

«Πάρα πολύ. Δεν τα θέλω καθόλου. Δεν θέλω την ανημποριά και το φόρτωμα στους άλλους. Θα ήθελα να βρω τη δύναμη να φύγω μόνος μου».

Και στη συνέχεια είχε εξηγήσει στη real: «Να βρω έναν τρόπο να πεθάνω. Να βρω τη δύναμη να αυτοκτονήσω… Και τώρα που είμαι ενεργός σε όλους τους τομείς -στη ζωή, στη δουλειά, στην προσφορά, στα παιδιά μου- εάν επρόκειτο αύριο να περάσω στην ανημποριά, έχω σκεφτεί ακόμα και τις κινήσεις που θα προηγηθούν της… αποχώρησής μου.

Θα τακτοποιούσα τις εκκρεμότητές μου πριν τις αφήσω ώστε να μην τους βασανίσω μετά τους δικούς μου, θα έκλεινα όλες μου τις υποχρεώσεις, θα πέταγα ό,τι περιττό μάζευα για να με συντροφεύει στη ζωή, θα ζητούσα συγνώμη για τον πόνο που ίσως θα προξενούσα σε κάποιους και ύστερα θα αποχαιρετούσα τον κόσμο λίγο καλυμμένα για να μην τον σοκάρω. Δεν θα μπορούσα να αντέξω τη ζωή χωρίς ζωή».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button