ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε ως νεκρή η αδελφή γνωστού ποδοσφαιριστή!

«Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας»

Τέλος δεν έχει η φρίκη μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Ως νεκρή ταυτοποιήθηκε και η αδελφή του γνωστού ποδοσφαιριστή του Πιερικού Βασίλη Κατσαρά. Ενώ ο σύζυγός της, που ήταν μαζί της στο μοιραίο τρένο νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Η 34χρονη Αθηνά Κατσαρά ταυτοποιήθηκε μέσα στους νεκρούς του «σάπιου» τρένου των Τεμπών, ενώ ο σύζυγό της, Νίκος, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η Αθηνά, η οποία ήταν μητέρα ενός αγοριού μόλις δύο ετών, βρισκόταν στο μοιραίο δρομολόγιο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην Κατερίνη και είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου από το 2019. Επαγγελματικά είχαν εργαστεί σε αρκετά μπαρ της πόλης. Η Αθηνά ήταν αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα.

“Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας…”

Μέχρι νωρίς το απόγευμα ο αδελφός της, Βασίλης, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής του Πιερικού, αναζητούσε πληροφορίες για την 34χρονη κοπέλα από την Κατερίνη.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

“Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας…” έγραψε συγκλονισμένος ο νεαρός αθλητής.

Back to top button