Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Τρομακτικό τροχαίο με αυτοκίνητο που πήγαινε ανάποδα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου!

Συγκλονιστικό βίντεο

Χορηγούμενο

Ένα αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και ο οδηγός του, δεν το είχε καταλάβει για χιλιόμετρα…

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στις 19:58 έπειτα από τροχαίο στην παλιά εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου που έκρυβε μια κινούμενη παγίδα για τους οδηγούς. Συγκεκριμένα ένα αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα στον Ισθμό και ο οδηγός του, δεν το είχε καταλάβει για χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv ένα αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα και άρχισε να κινείται για πολλά χιλιόμετρα με μεγάλη ταχύτητα, ανάμεσα στα υπόλοιπα που πήγαιναν κανονικά. Ο οδηγός μάλιστα του επίμαχου ΙΧ, αναβόσβηνε τα φώτα στους υπόλοιπους για να μην μπαίνουν στο δρόμο του. Είχε επιλέξει δε, την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με τον κίνδυνο ενός σοβαρού τροχαίου να παραμονεύει για ώρα.

Έχει νυχτώσει και τα αυτοκίνητα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου έχουν αναπτύξει ταχύτητα. Ξαφνικά φαίνεται το αυτοκίνητο που κινείται ανάποδα με ταχύτητα. Δάσκαλος σε Σχολή Οδηγών στη Κόρινθο παθαίνει το σοκ της ζωής του, καθώς λίγο έλειψε να συγκρουστεί.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Αυτό δεν έγινε επειδή δεν βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Πήγαινε στη δεξιά και από τα φώτα που είδε ανησύχησε και έκοψε ακόμα περισσότερο ταχύτητα.

Ο οδηγός μπήκε ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στα φανάρια του Ισθμού. Δεν έχει καταλάβει ότι είναι ανάποδα και αναβόσβηνε τα φώτα στα διερχόμενα αυτοκίνητα χωρίς να κόψει ταχύτητα.

Στην συνέχεια αφού πέρασε από δίπλα τους αποφάσισε να στρίψει σαν να μην τρέχει τίποτα, με τα οχήματα που ακολουθούσαν να φρενάρουν. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε ατύχημα από καθαρή τύχη. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button