Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Βαρύ πένθος για τη Ντόρα Μπακογιάννη – Και νέα απώλεια για τη βουλευτή της Ν.Δ!

«Δεν το πιστεύω! Τη μια στιγμή μηνύματα και γέλια...»

Χορηγούμενο

Βαρύ πένθος για τη Ντόρα Μπακογιάννη – Και νέα μεγάλη απώλεια για τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, μέσα σε λίγες μέρες!

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της αγαπημένης της φίλης Αντωνίας Παπαδομανωλάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη θρηνεί τον χαμό της κουμπάρας της Τούλας Γωνιωγάκη-Παπαδάκη.

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τη νέα της απώλεια

Η βουλευτής της ΝΔ προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση για την φίλη και κουμπάρα της που δραστηριοποιούνταν στον χώρο του τουρισμού και είχε έντονη δράση στην αυτοδιοίκηση.

«ΤΟΥΛΑ μου! Δεν το πιστεύω! Τη μια στιγμή μηνύματα και γέλια και δυο ώρες μετά μήνυμα ότι έφυγες! Εσύ με τον απίστευτο δυναμισμό σου, το πάθος σου για τη ζωή, με το μπρίο σου, με τη μοναδική δραστηριότητα! Με την ατελείωτη αγάπη σου για όλους! ”Αρνιά το Πάσχα, γαλοπούλες τα Χριστούγεννα, τα χρειάζονται, μη ξεχνάς είναι ορφανοί”, έλεγες. Αφήνεις το Μανιό, το Μιχάλη, το Μανώλη, τον Κυριάκο τις εξαιρετικές νύφες, τα εγγόνια σου και όλους εμάς που σε αγαπήσαμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Για μας θα είσαι πάντα εδώ!» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη στην ανάρτησή της.

ΤΟΥΛΑ μου! Δεν το πιστεύω! Τη μια στιγμή μηνύματα και γέλια και δυο ώρες μετά μήνυμα ότι έφυγες! Εσύ με τον απίστευτο…

Δημοσιεύτηκε από Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis στις Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button