ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βίντεο – «φωτιά»: Ο Κοψιάλης έπιασε την Σοφία Φυρού με άλλον στην κρεβατοκάμαρα!

Ο Κοψιάλης έπιασε την Σοφία Φυρού με άλλον άντρα να στην κρεβατοκάμαρά τους και ανέβασε ένα βίντεο – «φωτιά» στο ΤικΤok, που προκάλεσε σάλο!

Χαμός και σύγχυση φαίνεται πως προκλήθηκε πριν από λίγες ώρες στους 1 εκατομμύριο διαδικτυακούς φίλους του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο instagram που από εκεί που έστελναν συγχαρητήρια στον γνωστό influencer για το νέο του σπίτι με την Σοφία Φυρού βρέθηκαν να του… συμπαραστέκονται για τον χωρισμό τους!

Πιο συγκεκριμένα με αφορμή ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Tik Tok – βίντεο πλάκας – και οδήγησε στο συμπέρασμα πως ο Αλέξανδρος χώρισε από την σύζυγό και μητέρα του παιδιού του, Σοφία Φυρού… Η οποία φαίνεται να τον απατά με τον personal trainer της και να τους πιάνει ο Κοψιάλης στα πράσα με τον άλλον άνδρα να έχει κρυφτεί μέσα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς τους!…

Δείτε το βίντεο – «φωτιά» που ανέβασε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στο TikTok

@alexandros.kopsialis

Απάντηση στον χρήστη @Αλέξανδρος Κοψιάλης Γι’ αυτό είναι οι κολλητοί! #kopsialis #sofiafirou #valakosleo

♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξανδρος Κοψιάλης

Παρά το γεγονός πως λίγο αργότερα δημοσιεύθηκε νέο επεξηγηματικό βίντεο πως όλα συνέβησαν για αστείο… Ο γνωστός influencer δεν σταμάτησε να λαμβάνει μηνύματα κι επειδή φημίζεται για την τρολιά του… Δημοσιοποίησε κάποια από αυτά στα story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Οι αναρτήσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Σε ένα από αυτά μάλιστα, όταν ερωτήθηκε τι έγινε με τη Σοφία, απάντησε ότι «Με κεράτωσε. Το τσόλι» συνεχίζοντας την πλάκα η οποία για πολλούς θεωρήθηκε ότι ήταν πολύ αληθινά φτιαγμένη για να είναι ψεύτικη:

Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έδωσε ο Κοψιάλης στη Φυρού

Υπενθυμίζουμε πως ο Αλέξανδρος και η Σοφία έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Και έχουν φέρει εδώ και λίγα χρόνια στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον μικρό Κωνσταντίνο. Ενώ πριν από λίγο καιρό ο γνωστός influencer της έκανε και πρόταση γάμου.

Related Articles

Back to top button