ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Άνδρας επιτέθηκε να βιάσει 24χρονη! Δείτε πως γλίτωσε η κοπέλα!

Μια 24χρονη κοπέλα στη Φλόριντα των ΗΠΑ απέκρουσε με επιτυχία την προσπάθεια ενός άνδρα, που επιτέθηκε να τη βιάσει μέσα στο γυμναστήριο.

Η επίθεση συνέβη στις 22 Ιανουαρίου, σε γυμναστήριο, που βρίσκεται στο συγκρότημα διαμερισμάτων, στη Φλόριντα, όπου διαμένει η νεαρή γυναίκα.

Μόνη της στο γυμναστήριο ήταν η 24χρονη όταν της επιτέθηκε βιαστής

Η Νασάλι Άλμα (Nashali Alma), 24 ετών, γυμναζόταν μόνη της. Άφησε τον άνδρα να μπει επειδή τον είχε δει στο γυμναστήριο ξανά στο παρελθόν.

«Συνήθως, άνθρωποι ξεχνούν τα κλειδιά και τα μπρελόκ τους. Τους αφήνουμε να μπουν και έτσι άφησα τον κύριο να μπει. Δεν το σκέφτηκα δύο φορές πριν τον αφήσω. Ήμουν στη μέση της προπόνησής μου», δήλωσε η Άλμα, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Το βίντεο από κάμερα παρακολούθησης που βρίσκεται στο γυμναστήριο δείχνει την Άλμα να συνεχίζει την προπόνησή της. Ενώ ο ύποπτος, Xavier Thomas-Jones, την πλησίασε και προσπάθησε να της αρπάξει τη μέση. Η Άλμα τον έσπρωξε μακριά και συνέχισε να τον σπρώχνει και να τον χτυπά. Η επίθεση διήρκεσε περισσότερο από ένα λεπτό.

Δείτε, παρακάτω, το συγκλονιστικό βίντεο

Πως κατάφερε να γλιτώσει

«Αφού βρεθήκαμε στο έδαφος παλεύοντας για λίγο, προχώρησα και του τράβηξα τα γένια. Άρχισα να τα στρίβω, να τα στρίβω και να τα στρίβω. Μπορούσα να δω από το πρόσωπό του ότι πονούσε πολύ», δήλωσε η Άλμα.

Ο δράστης κατάφερε να καθηλώσει την Άλμα στο πάτωμα, αλλά εκείνη συνέχισε να παλεύει ενώ προσπαθούσε να καλέσει την αστυνομία.

«Τη στιγμή που προσπαθούσα να καλέσω την αστυνομία, προσπαθούσε να με αρπάξει από το χέρι. Δεν μπορούσα να καλέσω το 911, οπότε έπρεπε να παλέψω», δήλωσε η Άλμα.

Η Άλμα ήλπιζε ότι τελικά ο δράστης θα κουραζόταν αν συνέχιζε να παλεύει.

«Μπορείτε να δείτε στο τέλος του βίντεο ότι ήταν κουρασμένος», πρόσθεσε.

Η Άλμα κατάφερε να απελευθερωθεί, να βγει τρέχοντας από το γυμναστήριο και να καλέσει την αστυνομία.

Συνελήφθη ο επίδοξος βιαστής στη Φλόριντα, είχε προσπαθήσει να επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα

Οι Αρχές εντόπισαν τον Thomas-Jones και τον συνέλαβαν στις 23 Ιανουαρίου. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, μεταξύ άλλων. Η Άλμα θέλησε να μιλήσει για την εμπειρία της για να ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά να μιλήσουν.

«Θα έλεγα σε κάθε γυναίκα να συνεχίζει πάντα να αγωνίζεται, να μην τα παρατάει ποτέ», δήλωσε η Άλμα. «Εφόσον αντιστέκεσαι και του δείχνεις ότι είσαι δυνατή και ότι δεν τα παρατάς, πιστεύω ότι είναι δυνατόν να ξεφύγεις. Είναι προτιμότερο να απευθυνθείτε στις αστυνομικές αρχές νωρίτερα παρά αργότερα. Όσο νωρίτερα έχουν τις πληροφορίες, τόσο νωρίτερα μπορούν να πιάσουν αυτό το άτομο».

«Ήμουν αηδιασμένος από τις πράξεις του υπόπτου, από το πώς κυνηγούσε αυτή τη νεαρή γυναίκα», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Χίλσμπορο Τσαντ Κρόνιστερ.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο δράστης έχει ξανακάνει παρόμοιες ενέργειες. Την επομένη της επίθεσης στο γυμναστήριο, χτύπησε την πόρτα μιας άλλης γυναίκας αφού την παρακολουθούσε για αρκετά λεπτά στο μπαλκόνι της.

«Έρχεται και χτυπάει την πόρτα και ανοίγω σκεπτόμενη ότι θα μπορούσε να είναι κάποιος φύλακας ή κάτι τέτοιο και ανοίγω την πόρτα και μου λέει θέλεις να κάνουμε παρέα;», είπε η γυναίκα.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι ο δράστης έκανε περίπου τέσσερα βήματα μέσα στο διαμέρισμα. Ο αρραβωνιαστικός της γυναίκας ήταν στο σπίτι και τον έδιωξε.

Ο Thomas-Jones παραδέχτηκε στις Αρχές ότι ήθελε να έχει σεξουαλικές σχέσεις και με τις δύο γυναίκες.

Back to top button