Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Εξερράγη, ξαφνικά, βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέσα σε πόλη!

Χορηγούμενο

Συγκλονίζουν τα στιγμιότυπα από την Αγγλία, όταν μια βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εκρήγνυται χωρίς προειδοποίηση στο Γκρέιτ Γιάρμουθ, κατακλύζοντας με πυκνούς καπνούς ολόκληρη την πόλη.

Ένας ισχυρός θόρυβος έγινε αισθητός στο Γκρέιτ Γιάρμουθ της Αγγλίας περίπου στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν μια βόμβα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εξερράγη στο κέντρο μιας επιχείρησης εξουδετέρωσης.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν σάκους άμμου να πετάγονται στον αέρα και τα παράθυρα να τρίζουν, καθώς η έκρηξη ταρακούνησε τη μικρή παραθαλάσσια πόλη.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του Γκρέιτ Γιάρμουθ στην Αγγλία από την έκρηξη της βόμβας

Μιλώντας στη Daily Mail, ο Jack Onyet, που ζει ακριβώς απέναντι από το σημείο της βόμβας, είπε ότι ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία.

«Όταν εξερράγη, ανησυχούσα λίγο γιατί το σπίτι μου είναι τόσο κοντά. Ανησυχούσα περισσότερο μήπως εκραγεί το σπίτι μου. Τώρα όλα έχουν τελειώσει, ελπίζουμε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε τις επόμενες ώρες. Δεν έχουν δει πολλοί άνθρωποι να ανατινάζεται μια βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ήταν πολύ τρομακτικό».

Η αστυνομία του Νόρφολκ επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν προγραμματισμένη έκρηξη και συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών για την εξουδετέρωση της εκρηκτικής ύλης.

«Αυτή δεν ήταν μια προγραμματισμένη έκρηξη και συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών για να αφοπλιστούν τα εκρηκτικά. Καταθέτει όλο το προσωπικό του στρατού και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Θα ενημερώσουμε περαιτέρω όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες», ανέφεραν οι Αρχές στο twitter.

Η βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν γερμανική και είχε βάρος 250 κιλά

Παρόμοιο «μείζον περιστατικό» σημειώθηκε για πρώτη φορά την Τρίτη, όταν ανακαλύφθηκε η ύποπτη «συσκευή» του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως διαπιστώθηκε, η βόμβα που εξερράγη στον ποταμό Yare, ήταν γερμανική, βάρους 250 κιλών.

Οι στρατιώτες που κλήθηκαν στο σημείο αποφάσισαν αρχικά ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να μετακινήσουν τη βόμβα. Γι’ αυτό και έχτισαν έναν ψηλό τοίχο από γιγάντιες σακούλες άμμου για να μετριάσουν τις επιπτώσεις από τυχόν έκρηξη.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button