Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Καταγγελία ‘βόμβα’: Αστυνομικοί, με όπλα, τρομοκράτησαν την 12χρονη από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμών και εκπόρνευσης!

Γιατί σταμάτησαν τα ΜΜΕ να ασχολούνται με την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο;

Χορηγούμενο

Την ώρα που τα MΜΕ έχουν σταματήσει να ασχολούνται πλέον με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο, ο οποίος κανόνιζε ραντεβού φρίκης με παιδοβιαστές, η κόλαση που συνεχίζει να βιώνει το ανήλικο κορίτσι και η οικογένειά της, δεν έχει τέλος.

Όπως κατήγγειλε μιλώντας στο Star η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, η 12χρονη στην πέμπτη της κατάθεση αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα. Ωστόσο επέμεινε για τον «Γιώργο», το πρόσωπο του οποίου δεν της έδειξαν. «Το παιδί και πάλι έδειξε τον Γιώργο, τον οποίο όμως δεν της έδειξαν. Έχει πει τα στοιχεία του και που μένει. Ήταν κοντά στην περιοχή που διέμεναν το κορίτσι και ο Ηλίας Μίχος» ανέφερε η κ. Ταραχοπούλου.

Η ίδια μίλησε και τη συνάντηση που είχε η 12χρονη με τα αδέρφια της και με την μητέρα της, η οποία παραμένει προφυλακισμένη χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις σε βάρος της.

«Το κορίτσι είχε κανονιστεί, με δική μου παρέμβαση στην Εισαγγελία ανηλίκων, που έγινε δεκτή, να δει τον μικρό της αδελφό και τη μητέρα της, που ήταν στην φυλακή. Στη συνέχεια ζητήθηκε από τα αδέλφια της να δουν το κορίτσι. Καθώς είχαν να τη δουν από τον Οκτώβριο.

Δεν την άφησαν να πάει στο σπίτι της και σημάδευαν τα παιδιά με όπλα

Δεν της επετράπη να πάει στο σπίτι της. Λες και ήταν ο θύτης και όχι το θύμα. Αλλά ζήτησαν όλη η οικογένεια να κατέβει στο δρόμο και να τη συναντήσουν. Και κράτησε πέντε με δέκα λεπτά», ανέφερε η κ. Ταραχοπούλου. Και κατήγγειλε ότι πάνοπλοι αστυνομικοί, που σημάδευαν τα παιδιά με όπλα, τους έκαναν έλεγχο, χωρίς να πτοηθούν από τους αστυνομικούς που τα συνόδευαν:

«Όταν έφτασαν στην πόλη στην οποία ζουν, με το υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας, τους σταμάτησαν αστυνομικοί. Πάνοπλοι, με φακούς, όπλα, μάσκες και κουκούλες. Και φώναζαν στα παιδιά να κατέβουν από το αυτοκίνητο. Με αποτέλεσμα να κλάψουν τα παιδιά. Έγινε ένας χαμός. Το θεωρώ απίθανο να μην υπήρχε συνεννόηση των αστυνομικών της πόλης με την Ασφάλεια».

Πραγματικά προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε συνεννοηθεί με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που συνόδευαν την 12χρονη!

Παράλληλα, σημειώνεται ότι παρά τις διαβεβαιώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου ότι το υπουργείο εξασφάλισε κατ’ οίκον διδασκαλία στην 12χρονη, κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει, φτάσαμε στο σημείο να βγει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αλέξανδρος Κόπτσης στο Star, για να υποσχεθεί ότι θα τοποθετηθούν δύο καθηγητές προκειμένου να συνεχίσει τα μαθήματά του της η ανήλικη.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button