Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Η Φαίη Σκορδά στην ‘αγκαλιά’ γνωστού παρουσιαστή!

Η νέα σελίδα στη ζωή της

Χορηγούμενο

Έσκασε ‘βόμβα’: Η Φαίη Σκορδά στην ‘αγκαλιά’ γνωστού παρουσιαστή!

Στις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια, αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά από τον «αέρα» της εκπομπής της.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μιλώντας σε δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι θα επέστρεφε στην πρωινή ζώνη, ενώ έδωσε, μάλιστα, και μια πρώτη ιδέα από το πλαίσιο εντός του οποίου θα ήθελε να κινηθεί.

«Αν με ρωτάτε αν θα έκανα πρωινό, θα έκανα πρωινό. Το έχω ξαναπεί, μου αρέσει το πρωινό στην τηλεόραση, δεν θα το έκανα έτσι όπως το κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Θα έκανα ψυχαγωγία, θέλω να ξαναφέρω το γέλιο. Θα ξαναέκανα το παλιό εκείνο πρωινό, με τα παιχνίδια, με το γέλιο, με τη χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Μου λείπουν αυτά τα πρωινά της χαράς, μου λείπει η χαρά από τη ζωή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Τι έλεγε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε ερωτηθεί και πάλι για το ίδιο θέμα από δημοσιογράφους. Οι οποίοι του ζήτησαν, μάλιστα να σχολιάσει τις φήμες ότι μετακινείται στην πρωινή ζώνη, και μάλιστα στη θέση του Γιώργου Λιάγκα.

«Είναι αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα αυτό το πράγμα που γίνεται. Είναι αγένεια! Όταν αυτός ο άνθρωπος είναι στην ώρα του και στη δουλειά του και δουλεύει με μία ομάδα, και υπάρχει κόσμος που εργάζεται και παίρνει χρήματα από εκεί και πάνε και καλά, όπως πάει το Πρωινό, να ακούγεται αυτό το πράγμα. Το θεωρώ πολύ μεγάλη αγένεια. Και δεν υπάρχει και λόγος να το ξανασυζητήσουμε. Ούτε εγώ έχω συζητήσει με κανέναν για πρωινό», είχε ξεκαθαρίσει τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Οι αποκαλύψεις από τη Φαίη Σκορδά

Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του παρουσιαστή, αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πρωινή ζώνη μετά από 14 χρόνια, η Φαίη Σκορδά προχώρησε, μάλιστα, σε αποκαλύψεις.

«Σχετικά με το πρωινό, επειδή το έχω συζητήσει μαζί του, εγώ θα κάνω πρωινό με τον Γρηγόρη. Και το έχουμε συζητήσει αυτό» είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button