ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

«Βόμβα» για Κασσελάκη – Τάιλερ: Ο «ξαφνικός χωρισμός» και ο άντρας που «μπήκε ανάμεσά τους»!

«Ξαφνικός χωρισμός» για τον Στέφανο κασελάκη και τον ΄ντρα του Τάιλερ; Πρωτοσέλιδο που προκαλεί αίσθηση για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και την προσωπική του ζωή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί στις δημοσκοπήσεις να μην έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει τις μονάδες που περίμεναν στον ΣΥΡΙΖΑ… Ωστόσο στα media αποτελεί σίγουρα το πιο… hot όνομα της επικαιρότητας τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα, σχεδόν καθημερινά οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων ασχολούνται και με την προσωπική του ζωή, εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ χρόνο δημοσιότητας έχει πάρει και ο άντρας του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Δημοσίευμα περιοδικού πάντως τους θέλει στα… χωρίσματα, κάτι φυσικά που δεν επιβεβαιώνεται… Ενώ το μόνο που έχει γνωστό είναι η απόφαση να περιορίσουν τις εμφανίσεις τους ως ζευγάρι… Να μην τραβούν τα φώτα πάνω τους και να παραμένει η συζήτηση στην πολιτική.

Η αποκάλυψη στον Ευαγγελάτο για τον Κασσελάκη

Αν και αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να φοράει τα χακί τον Νοέμβριο… Μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ, όλα δείχνουν πως τελικά ο Στ. Κασσελάκης θα κάνει το στρατιωτικό του μέσα στο 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Στ. Κασσελάκης τον Μάρτιο θα παρουσιαστεί στον Αυλώνα για να καταταγεί στην Β’ ΕΣΣΟ 2024.

Από εκεί και πέρα, στην ερώτηση του Νίκου Ευάγγελατου για τους λόγους που… χάθηκε από τα φώτα ο σύζυγος του Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, ο ρεπόρτερ της εκπομπής αποκάλυψε πως πλέον υπάρχει απόφαση να μην ασχολείται κανείς ξανά με την προσωπική ζωή του προέδρου. Η μετακόμιση στο νέο σπίτι και ο στρατός θα είναι οι τελευταίες ειδήσεις που θα αφορούν το lifestyle του Στέφανου. Τέλος!

Related Articles

Back to top button