ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βόμβα»: Ο Γιώργος Καπουτζίδης κατεβαίνει στην πολιτική;

Με ποιό κόμμα ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος;

Μετά από την επίσημη ανακοίνωση της δημιουργίας της πλατφόρμας isyriza για την υποβολή υποψηφιοτήτων στις Ευρωεκλογές, οι πολιτικές και εσωτερικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ εισέρχονται σε μια νέα φάση δημιουργικής ανανέωσης και αναζήτησης νέων προσώπων.

Η πλατφόρμα isyriza, που ενεργοποιήθηκε επίσημα από χθες, ανοίγει τον δρόμο για την υποβολή ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. Αυτή η ενέργεια αντικατοπτρίζει την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να ενισχύσει τη διαφάνεια και τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στον σεβασμό της πολιτικής αυτονομίας.

Παράλληλα, η Πολιτική Γραμματεία θα καθορίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας, με τον ίδιο τον Στ. Κασσελάκη να υπογραμμίζει ότι η ανανέωση της ευρωομάδας είναι αναγκαία. Εντός των στελεχών που θα ανανεώσουν την παρουσία τους στην ευρωεκλογική αρένα, οι… Κώστας Αρβανίτης και η Έλενα Κουντουρά ξεχωρίζουν, ενώ πρωτοεμφανίζεται ο όρος του Νικόλα Φαραντούρη ως πιθανός πρώτος στη λίστα υποψηφίων.

Με το πνεύμα της ανανέωσης και της πρόκλησης, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά την εκστρατεία του για τις… Ευρωεκλογές, στοχεύοντας σε μια ισχυρή και ανανεωμένη παρουσία που θα αντιπροσωπεύει αποτελεσματικά τα συμφέροντα του ελληνικού λαού στην Ευρώπη.

Μεταξύ αυτών των προσωπικοτήτων που έχουν αρχίσει να αναφέρονται στα δημοσιογραφικά δρώμενα βρίσκεται ο… Γιώργος Τσίπρας, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και επίσης ο Νίκος Παππάς. Ωστόσο, μια απροσδόκητη προσθήκη στη λίστα αυτή αποτελεί ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο γνωστός ηθοποιός με πολλαπλά ταλέντα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, εκτός από την αναγνωρισμένη ερμηνευτική του δεινότητα, διαθέτει και μια έντονη κοινωνική αποδοχή. Η πιθανή του είσοδος στην πολιτική σφαίρα έχει ήδη προκαλέσει ενθουσιασμό σε μέρος του πολιτικού φάσματος… Με ορισμένους να προβλέπουν ακόμη και πρωτιά μάλιστα στις επικείμενες εκλογές.

Back to top button