ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Ο Σταμάτης Γαρδέλης επιστρέφει στην τηλεόραση!

Που και πότε θα τον βλέπουμε;

Έσκασε ‘βόμβα’και ο Σταμάτης Γαρδέλης επιστρέφει στην τηλεόραση! Που και πότε θα τον βλέπουμε;

Τα ριάλιτι επέστρεψαν στην ελληνική τηλεόραση και ψάχνουν διάσημους παίκτες. Σε ποιο θα συμμετέχει τη νέα σεζόν ο διάσημος ηθοποιός και από πού έχει πρόταση η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή;

Ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η Καλομοίρα θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιανού στο reality I am a Celebrity, get me out of here!

Αυτή δεν ήταν η μόνη τηλεοπτική πρόταση που συζήτησε όμως. Στην επιλογή της έβαλε ως βασική παράμετρο το καλό των παιδιών της που ζουν στην Ουάσιγκτον. Καθώς απέχει μόνο τρεις ώρες με το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο. Εξάλλου τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μόλις 45 μέρες -υπάρχει η φιλόδοξη πρόθεση να γυρίζονται διπλά, ακόμα και τριπλά επεισόδια κάθε μέρα.

Η Καλομοίρα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα, καθώς την Παρασκευή εμφανίστηκε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, της οποίας την επικοινωνία έχει αναλάβει η Progressive. Η εταιρεία δηλαδή που τη μανατζάρει – με επιτυχία- τους τελευταίους μήνες.

Όσον αφορά τους παίκτες του ριάλιτι, εκτός από τη Μαρία Καλάβρια, τον Πάνο Καλίδη, τον Τάσο Ξιαρχό, την Αγγελική Ηλιάδη και τον Νίκο Αναδιώτη, μαθαίνουμε ότι στο Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει και ο Σταμάτης Γαρδέλης που είχε αφήσει έντονο το… σημάδι του στη «Φάρμα». Υπάρχουν και ονόματα που έχουν κάνει ραντεβού με την Παραγωγή αλλά δεν έχουν υπογράψει ακόμα… Καθώς δεν θα εμφανιστούν στα πρώτα επεισόδια. Πάντως η πληροφορία που θέλει την Έλενα Τσαβαλιά να ετοιμάζει τις βαλίτσες της διαψεύδονται κατηγορηματικά από το στενό της περιβάλλον.

Πηγή: okmag.gr

Related Articles

Back to top button