Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Παντρεύεται, ξανά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Ποιά είναι η 25χρονη ηθοποιός που του έχει κλέψει την 'καρδιά';

Χορηγούμενο

Έτοιμος να ντυθεί ξανά… γαμπρός φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος δείχνει να έχει βρει ξανά τον έρωτα, μετά τον χωρισμό του από την Νικολέτα Κοτσαηλίδου, έχοντας προχωρήσει στο επόμενο «βήμα» στη ζωή του.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια αντιμέτωπος με πολλές «φουρτούνες», από απώλειες, με μια από αυτές να τον έχουν συγκλονίσει περισσότερο, όπως και χωρισμούς, μέχρι και επαγγελματικά διαζύγια, ωστόσο όλα αρχίζουν να στρώνουν για τον 67χρονο σήμερα Παπαδόπουλο, με την αρχή να έχει γίνει με τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, που έχει κερδίσει το κοινό.

Η συνέχεια τον βρίσκει ακόμη πιο χαρούμενο. Αφού μια 25χρονη μοιάζει να του έχει «κλέψει» την καρδιά, όπως αναφέρει το «Yes Magazine». «Πρόκειται για μια κοπέλα που έχει πλημμυρίσει τη ζωή του με αισιοδοξία. Κάτι που ο Σπύρος έχει πολλή ανάγκη», αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντός του, σύμφωνα με το περιοδικό.

Με την ευκαιρία δείτε τις απιστίες και τον άγνωστο γάμο του Σπύρου Παπαδόπουλου

Οι ‘καυτές’ διακοπές στη Νάξο και η πρόταση γάμου

Οι δυο τους, μάλιστα, πέρασαν ένα «καυτό» καλοκαίρι στην Νάξο. Με άπαντες να τους βλέπουν τρελά ερωτευμένους να περνούν υπέροχες στιγμές μεταξύ τους. Απόλαυσαν τα μπάνια τους, πέρασαν ώρες ξεγνοιασιάς, ωστόσο το ειδύλλιο αυτό έχει και συνέχεια.

Ο Σπύρος, λοιπόν, έχει ρίξει «άγκυρα» στην κοπέλα αυτή. Με την οποία έχει αψηφήσει τη διαφορά ηλικίας, κάνοντάς της μάλιστα πρόταση γάμου, όπως μεταφέρει το περιοδικό. Η 25χρονη, μάλιστα, δείχνει τόσο σίγουρη για τη σχέση τους, που έχει διαμηνύσει πως δε ζηλεύει καθόλου την νέα συνεργασία του στη σειρά της ΕΡΤ με την Κοτσαηλίδου, έχοντας εμπιστοσύνη στον άνθρωπό της.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button