ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως δέκα χρόνια για σεξουαλική επίθεση σε 23χρονη κοπέλα!

Έσκασε ‘βόμβα’! Αντιμέτωπος με μια ποινή φυλάκισης, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα δέκα χρόνια, ενδέχεται να τεθεί ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες, λόγω της υπόθεσης σεξουαλικής επίθεσης σε 23χρονη κοπέλα!

Εντός του 2023 θα εκδικαστεί η υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης , την οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε μια 23χρονη κοπέλα από τον Ντάνι Άλβες σε μπαρ της Βαρκελώνης.

Από το εισαγγελικό γραφείο που ερευνά τη συγκεκριμένη καταγγελία ανακοινώθηκε ότι ο 39χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός θα περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου μέσα στο 2023.

Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, αν κριθεί ένοχος θα έρθει αντιμέτωπος με μια ποινή φυλάκισης η οποία θα ανέρχεται σε 8 με 10 χρόνια, όπως αναφέρεται στην πρόταση της εισαγγελίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Elespanol.com αντιμετωπίζει «αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης με διείσδυση του άρθρου 179 του Ποινικού Κώδικα που έχει ποινή φυλάκισης μεταξύ 4 και 12 ετών».

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να εξαπατήθηκε από τον Nτάνι Άλβες, για να μπει στο μπάνιο του κλαμπ της Βαρκελώνης και στη συνέχεια δέχθηκε την επίθεση που κατήγγειλε.

Back to top button