ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Ποιά τραγουδίστρια ήταν η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη; (Φωτο)

Η αποκάλυψη μετά από 7 χρόνια!

Αποκάλυψη – ‘βόμβα’ μετά από 7 ολόκληρα χρόνια: Ποιά νεαρή τραγουδίστρια ήταν η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη;

«Κάνει λάθη για να μάθει της καρδιάς μου το γραμμένο». Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία τραγούδια που είχε γράψει ο Παντελής Παντελίδης και σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είχε γραφτεί για τη νεαρή τραγουδίστρια Έλενα Δομάζου, που ήταν η τελευταία σύντροφός του.

«Ισχύει ότι είχατε έρθει πολύ κοντά και ότι για εσένα είχε γράψει το τραγούδι;»

«Ήμασταν πολύ δεμένοι, έμαθα πολλά από τον Παντελή, έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις μαζί του, θα τις κρατήσω και θα εξαιρέσω το τελευταίο συμβάν! Θα σκέφτομαι ότι έχει φύγει για ένα ταξίδι, γιατί είναι λυπηρό και απερίγραπτο. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που ήρθε, έζησε και έφυγε.

Ωστόσο, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γιατί ο πόνος είναι βουβός. Οι άνθρωποι που πραγματικά τον αγαπούσαν και τους αγαπούσε πονάνε διακριτικά.

Η νεαρή και όμορφη τραγουδίστρια Έλενα Δομάζου

Για σεβασμό για τη μνήμη του και την οικογένεια του, δεν θέλω να πω κάτι περαιτέρω. Ακόμα και τώρα που κάνουμε αυτή τη συζήτηση, φορτίζομαι πολύ συναισθηματικά», απάντησε η Έλενα Δομάζου στην κάμερα της εκπομπής.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδε από κοντά;

«Λίγες ημέρες πριν (σ.σ.: το τροχαίο δυστύχημα). Ας μην το συζητήσουμε παραπάνω!», απάντησε.

Back to top button