Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Με ποιόν έχει ‘κρυφή’ σχέση η Μπάγια Αντωνοπούλου; (Φωτο)

Στα 'πράσα' η όμορφη παρουσιάστρια!

Χορηγούμενο

Η όμορφη παρουσιάστρια, Μπάγια Αντωνοπούλου, φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους και στην προσωπική της ζωή δείχνει αρκετά ευτυχισμένη. Εδώ και αρκετούς μήνες η δημοσιογράφος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου Κώτση, με τον οποίο έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι, σε μια σπάνια βραδινή του έξοδο, πιάστηκε στα πράσα. Μπάγια Αντωνοπούλου και Νίκος Κώτσης επέλεξαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Σάκης Αρσενίου, ο Κυριάκος Κυανός και ο Διονύσης Μακρής.

Οι δυο τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς έδειχναν ευτυχισμένοι και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ δεν έλειψαν και τα ‘καυτά’ φιλιά και οι αγκαλιές.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο αγαπημένος της, Νίκος Κώτσης (ιδιοκτήτης της Vip Group), διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες των τραγουδιστών και έδειχναν να το απολαμβάνουν και μάλιστα πολύ, χωρίς να κρύβουν στιγμή τον έρωτά τους.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button