Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

‘Βόμβα’: Στην ανακρίτρια γνωστός διαιτητής για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό!

Έρχονται έξι νέες συλλήψεις!

Χορηγούμενο

Όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ακόμη ανδρών για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ακόμη ανδρών. Μεταξύ των οποίων είναι και ένας 60χρονος πρώην διαιτητής, ο οποίος θα κληθεί για εξηγήσεις στην ανακρίτρια. Και είναι γνωστός στα Σεπόλια και στον Κολωνό, σύμφωνα πάντα με το Star.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Star, ο 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ο συγκεκριμένος πρώην διαιτητής έχει αρκετές κοινωνικές επαφές και είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή. Καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί, που λειτουργούσε και ο Ηλίας Μίχος το μαγαζί του.

Το κατάστημα του πρώην διαιτητή υπέδειξε η 12χρονη, κατά τη διάρκεια κατάθεσής της στους αστυνομικούς. Ο ίδιος ο 60χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία επαφή με τη 12χρονη. Αλλά, απλά, έδινε σε αυτήν και στα υπόλοιπα συγγενικά της μέλη χρήματα, για να αγοράσουν φαγητό.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button