Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ στο Survivor All Star: Ποιός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα;

Χορηγούμενο

..Το Survivor All Star συνεχίζεται με την ένταση και τις διαμάχες ανάμεσα στους παίκτες να αυξάνονται. Ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Τεντωμένα είναι τα νεύρα των παικτών στο Survivor All Star, όπως φάνηκε και στο αγώνισμα επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τετάρτης. Οι μπλε και οι κόκκινοι τα έδωσαν όλα, είχαν διαφωνίες και διαμάχες στον στίβο μάχης και στους πάγκους, με τους κόκκινους τελικά να κερδίζουν την επικοινωνία.

Αυτό, πάντως, δεν τους έδωσε ηρεμία καθώς μετά το τέλος του αγωνίσματος και παρά τα μηνύματα που είδαν από τους φίλους τους, είχαν αρκετή ένταση. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι «αρπάχτηκαν» για την ψηφοφορία, με την Αφροδίτη Σκαφίδα να είναι έξαλλη με τον Στάθη Σχίζα. Ο λόγος ήταν πως ο Στάθης είπε ότι η Αφροδίτη θα ήταν υποψήφια αν δεν υπήρχε ο κανόνας των τριών για τις γυναίκες, γεγονός που η ίδια χαρακτήρισε ως «ανθρωποφάγο».

Τα μηνύματα που έλαβαν οι παίκτες και οι συγκινήσεις

Νωρίτερα, πάντως, οι παίκτες των κόκκινων είδαν τα μηνύματα από τους φίλους τους, καθώς ήταν οι νικητές στο έπαθλο επικοινωνίας. Ο δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, εμφανίστηκε στο Survivor All Star. Ο λόγος ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, που είναι και υποψήφιος, στον οποίο έστειλε μήνυμα. Ο… ζαχαροπλάστης διατηρεί το κατάστημά του και μένει στον δήμο του κ. Βρεττού και οι δύο τους γνωρίζονται αρκετά καλά.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, αφού όπως αναμενόταν έλαβε μήνυμα από την αγαπημένη του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, ήταν αυτός που έστειλε μήνυμα στον Σάκη Κατσούλη.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, από την πλευρά της, ήταν αυτή που έστειλε μήνυμα στον Στάθη Σχίζα, τονίζοντάς του πως εύχεται αυτό να είναι το… τελευταίο Survivor.

Γενικότερα, η διαδικασία των μηνυμάτων για τους παίκτες της κόκκινης ομάδας ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και προκάλεσε μεγάλη φόρτιση.

Ποιός παίκτης φαίνεται να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο;

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν αφού την Πέμπτη (9/2) οι δύο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού. Το ενδιαφέρον όλων, βέβαια, θα στραφεί στην αποχώρηση. Οι τέσσερις υποψήφιοι, Κρις Σταμούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Κώστας Παπαδόπουλος θα περιμένουν για την ετυμηγορία του κοινού.

Σύμφωνα με τις διαρροές, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Αν αυτό επιβεβαιωθεί… θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσουν οι μπλε. Οι οποίοι είχαν αφήσει αρκετές αιχμές για τη συμπεριφορά του συμπαίκτη τους.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button