Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’: Συνελήφθη γνωστός υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας!

Κρατείται στο Α.Τ. Ομονοίας

Χορηγούμενο

Έσκασε είδηση – ‘βόμβα’: Συνελήφθη, από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ ο γνωστός υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πέτρος Τατσόπουλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από λίγο, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, τον συνέλαβαν, μετά από μήνυση για ρατσιστικό σχόλιο που έκανε.

Τι συνέβη;

Σε «Free Thinking Zone» για την παιδεία και τη θρησκεία συμμετείχε ο Πέτρος Τατσόπουλος το βράδυ της Δευτέρας (30/1), όταν συνελήφθη καθώς εναντίον του υποβλήθηκε μήνυση για ρατσιστικό λόγο.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν αυτοί που ενημέρωσαν για το περιστατικό, αναφέροντας πως ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν είπε το παραμικρό που να εμπίπτει στον ρατσιστικό νόμο. «Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανάρτησή τους στα social media οι διοργανωτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Τατσόπουλος κρατείται στο ΑΤ Ομόνοιας μετά τη σύλληψή του.

«Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που έχω στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία. Μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο, βλασφημία και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μπούρδα σκαρφίστηκαν.

Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του.

Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλους λοιπόν!

Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα πάει περίπατο. Και για μια ακόμη φορά η αστυνομία δείχνει τα … σωστά αντανακλαστικά! Ντροπή!», αναφέρει η Αρετή Γεωργίλη σε ανάρτησή της στο Facebook.

Είμαι έξαλλη!Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που έχω στο Free Thinking Zone…

Δημοσιεύτηκε από Areti Georgilis στις Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

 

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button