Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Είμαι περήφανη που είμαι…»

Τι αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός για την προσωπική της ζωή;

Χορηγούμενο

Την αγαπημένη ηθοποιό, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, τη γνωρίσαμε μέσα από την σειρά “Είσαι το ταίρι μου” και τα τελευταία χρόνια τη λατρέψαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, όπου πρωταγωνιστούσε, “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα”. Ωστόσο, την είδαμε, εντελώς ανανεωμένη και στην επίσης επιτυχημένη σειρά “Παρουσιάστε”.

Η ταλαντούχα και αγαπημένη ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της, μίλησε για τις άγνωστες δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αλλά και το από που είναι η καταγωγή της.

Έχεις κάνει τις σωστές επενδύσεις στα οικονομικά σου; Ζεις άνετα; Πολλοί νομίζουν ότι είσαι πλούσια.

“Ο μπαμπάς μου ήταν τσαγκάρης και η μαμά μου νοικοκυρά. Δεν ήμασταν πλούσιοι. Ζούσαμε στην Καλογρέζα. Ο πατέρας μου έκανε κάποια στιγμή μια βιοτεχνία παπουτσιών. Έφευγε στις 5 το πρωί κι επέστρεφε μεσάνυχτα, κατάκοπος. Τα πρώτα χρόνια δεν είχε καν μεταφορικό μέσο. Αυτή είναι η καταγωγή μου και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτήν.

Ήταν άνθρωποι που δούλεψαν πολύ. Καμιά φορά περνάω έξω από τη βιοτεχνία όπου δούλευε ο μπαμπάς μου στην πλατεία Κουμουνδούρου και λέω: “Εδώ ήταν ο ναός”. Το ρήμα “σέβομαι” είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για τους γονείς μου.

Μας μεγάλωσαν εμένα και τον αδερφό μου, με αγάπη και σοφία, μάθαμε να ζούμε με μέτρο. Το πρώτο μου στερεοφωνικό το πήρα με δικά μου χρήματα. Δεν ζητούσα ποτέ. Δεν αισθάνθηκα όμως ότι μου λείπει κάτι! Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου!”.

Λίγα λόγια για τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Αθήνα, 1967) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια του μοντέρνου είδους. Τραγουδάει στα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από τη Λήμνο και την Πελοπόννησο. Σπούδασε Γραφικές Τέχνες αλλά στη συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική. Αποφοίτησε το 1991 από τη Δραματική Σχολή Βεάκη. Η παρθενική εμφάνισή της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, έγινε το 2007 με τη Λυσιστράτη.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button