ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ για τη Δήμητρα Λιάνη: Στη φόρα η προσωπική της ζωή μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου!

H Δήμητρα Λιάνη μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια σχολίασε την δημοπρασία που έγινε για μια μπομπονιέρα από τον γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία πωλήθηκε έναντι 5.000 ευρώ.

«Ο κόσμος μπούκαρε στην εκκλησία και δεν έμεινε ούτε μια μπομπονιέρα. Ούτε εγώ δεν έχω. Οι καιροί είναι δύσκολοι… Είναι κρίμα που δεν έχω εγώ ένα μικρό έστω κομμάτι» ανέφερε η κ. Λιάνη.

Το bullying και ο ‘πόλεμος’ στον παπανδρεϊσμό

«Η δική μου περίπτωση bullying ήταν ξεχωριστή. Ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους. Ήθελαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια να εξαφανίσουν τον παπανδρεϊσμό» τόνισε η κ. Λιάνη και συνέχισε: «Είχα τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου τον Παπανδρεϊσμό και αυτό έγινε χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα στήριγμα».

Η κ. Λιάνη -η οποία ‘συνελήφθη’ σε απαγορευμένες φωτογραφίες- ανέφερε ακόμα ότι: «Ήταν δύσκολη και επώδυνη διαδικασία να παλέψεις μόνος σου. Με κράτησε όρθια ότι ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη γιατί γίνεται όλο αυτό. Ήταν καθαρά θέμα πολιτικό. Όχι ότι δεν πόνεσα ή δεν έκλαψα. Ο πόνος είναι δάσκαλος και έμαθα πολλά».

Η προσωπική της ζωή μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου

«Το έκλεισα ως γυναίκα, φαίνεται ότι διαισθάνθηκα τότε και το είπα. Εκεί έκλεισα ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Η απόσταση όμως του οποιουδήποτε μέχρι το μέγεθος του Ανδρέα Παπανδρέου που με είχε μάθει να ζω διαφορετικά με άλλους είδους ποιότητα ζωής, ήθος, αξιοπρέπεια, αγάπη. Αυτά τα πράγματα σήμερα είναι σαν το τραγούδι ‘τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω’. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό» ανέφερε κλείνοντας η Δήμητρα Λιάνη.

Back to top button