ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα» από τη Δώρα Χρυσικού για τον Γιώργο Κιμούλη: «Το είδα με τα μάτια μου…»

Στη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί με τον Γιώργο Κιμούλη μετά τις μηνύσεις του, αφού κατέθεσε υπέρ της Ζέτας Δούκα, αναφέρθηκε η Δώρα Χρυσικού, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

«Θέλω να πω κάτι σε όλα τα Μέσα που έχουν καλύψει αυτή την υπόθεση. Για μένα, αυτή είναι μια πολύ κακή δημοσιότητα, που δε θα την ήθελα ποτέ. Νομίζω ότι είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο και έχω δώσει το στίγμα μου. Θέλω να μιλάω πάντα για τη δουλειά μου ή για πράγματα που αφορούν το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Όπως έκανα για την ασθένειά μου και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βοηθηθούν κι άλλοι άνθρωποι. Αυτή είναι μια διαδικασία που βρεθήκαμε εμείς αμυνόμενοι, μας έγινε μια αγωγή και αναγκαστικά για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας πήραμε όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Νιώθω άσχημα που με παίρνουν οι δημοσιογράφοι και δεν απαντάω, αλλά έχω επιλέξει να κρατάω μια σιωπή, ακριβώς γιατί σέβομαι πολύ τον νόμο… Η τελευταία εξέλιξη, αφορά κάποιες μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίον εμού και τις κυρίας Δούκα, και ακολουθούνται όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος…. Δεν είναι νέες μηνύσεις….

Νιώθω αυτές τις μέρες ότι έχω καταδικαστεί για κάτι και δεν το γνωρίζω. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος κάνει μήνυση σε κάποιον άλλον, πηγαίνει η υπόθεση σε δίκη… Δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα έχω πει για τον κύριο Κιμούλη. Δεν πράττω εν θερμώ σε καμία περίπτωση… Αυτό που προσπαθώ να πω, είναι ότι για μένα, είναι τόσο το ηθικό βάρος αυτού που έπραξα… Που δε θα έπαιρνα ποτέ τίποτα πίσω», πρόσθεσε η Δώρα Χρυσικού.

Τέλος, η ηθοποιός κατέληξε…

«Υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο, τη Ζέτα Δούκα, όχι γιατί είναι φίλη μου, δεν είναι φίλη μου, υπήρξε συνεργάτιδά μου και έχουμε καλές σχέσεις, αλλά δεν είναι φίλη μου, υπήρξα παρούσα σε ένα συμβάν το οποίο κατήγγειλε, όφειλα να πω την αλήθεια. Αυτό έπραξα και αυτό θα έκανα αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα και ήταν ο περιπτεράς της γειτονιάς μου… Υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας σε ένα γεγονός, είδα κάτι με τα μάτια μου και γι’ αυτό μίλησα…

Αυτή τη στιγμή, δέχομαι τις συνέπειες των πράξεών μου… Φυσικά και η άλλη πλευρά έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τη δική της άποψη…».

Related Articles

Back to top button