Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από τη Μαρί Κωνσταντάτου για τον Μίνωα Κυριακού και τον γάμο τους!

Το κεφάλαιο «παιδί» και η θυελλώδης σχέση τους!

Χορηγούμενο

Η Μαρί Κωνσταντάτου έμεινε για πολλά χρόνια στο πλευρό του Μίνωα Κυριακού και προχώρησε σε μία συνέντευξη πραγματική – ‘βόμβα’, όπου εξομολογήθηκε τα πάντα για τη θυελλώδη σχέση της με τον μεγιστάνα των media και το κεφάλαιο «παιδί».

«Στην αρχή της σχέσης με το σύζυγό μου, και στα πρώτα χρόνια του γάμου μου, ήμουν περισσότερο μαζεμένη από το κανονικό. Αισθανόμουν μια αμφιβολία στα βλέμματα του κόσμου, οπότε ήμουν πιο συγκρατημένη. Τα χρόνια όμως πέρασαν και θέλω να πιστεύω πως απέδειξα ποια είμαι πραγματικά. Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο γιατί τον αγάπησα. Για μένα ήταν πολύ φυσιολογικό να είμαστε μαζί και δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο. Μέσα από τη δουλειά μου απέδειξα πως δεν επιδίωξα ποτέ να γίνω μια κυρία που κάθεται και κάνει νύχια, ψώνια, και κοσμικές εμφανίσεις. Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω, και μάλιστα να δουλεύω πολύ. Δεν με απασχολεί πια αν θα με κοιτάξει κάποιος στραβά».

Η εξομολόγηση για το κεφάλαιο «παιδί»

«Από πολύ μικρή και πολύ συνειδητά ήξερα πως αγαπώ τα παιδιά, αλλά ένιωθα πως δεν το έχω με τη μητρότητα. Δεν είχα αυτή την ανάγκη και την επιθυμία. Αν μου προκύψει στο μέλλον, μπορεί και να το κάνω. Κατανοώ γιατί με ρωτούν συχνά για αυτό και δεν προσβάλλομαι.

Όμως, πέρα από τη δική μου περίπτωση, θεωρώ πως δεν είναι κομψό να ρωτούν οι δημοσιογράφοι μια γυναίκα γιατί δεν έχει κάνει ένα παιδί, δεδομένου πως όλοι γνωρίζουμε ότι κάποιες φορές μπορεί να συντρέχουν σοβαροί ιατρικοί λόγοι», εξομολογήθηκε η Μαρί Κωνσταντάτου στο People.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button