Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τη Μαριάννα Τουμασάτου για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου…»

Χορηγούμενο

Καλεσμένη της Ελίνας Παπίλα βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, το μεσημέρι της Κυριακής (23/4), στο πλατό της εκπομπής «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνάδελφο της, Αλέξη Γεωργούλη και ήταν καταπέλτης, αναφέροντας πως «έχουν δει πολλά τα ματάκια μου».

Ειδικότερα, η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ είμαι πάντα με τα θύματα. Είμαι πάντα με τα θύματα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, εάν αποδειχθεί και όλα αυτά. Αλλά πάντα το θύμα προηγείται. Πάντα. Είναι η πρώτη σκέψη και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έτσι κι αλλιώς τον Αλέξη Γεωργούλη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχουμε πει τρεις φορές «γεια» στη ζωή μας αλλά δεν είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζω Μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να ακούσουμε κάτι αλλά για όλους μέχρι κάποια στιγμή δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Τώρα όλα αυτά θα βγουν, φαντάζομαι».

«Όλοι πέφτουν πια από τα σύννεφα με όλους. Εγώ, όμως, δεν πέφτω πια από το σύννεφο κανενός γιατί δεν ανεβαίνω στο σύννεφο πρώτα από όλα. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου οπότε πάντα θα έχω το νου μου για όλα»

«Δεν είναι όλοι όμως με τα θύματα. Έχουμε δει και προσπάθεια συγκάλυψης και έχουμε δει χιλιάδες πράγματα. Δεν είναι όλοι με τα θύματα και είναι πολλοί που στοχευμένα δεν είναι με τα θύματα… Γιατί υπάρχουν συμφέροντα και πολλά πράγματα. Έχω ζήσει τις δίκες στο παρελθόν, που είδα αγριευτικά πράγματα, να προσβάλλουν και να φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση και τα θύματα και τους μάρτυρες. Οπότε θεωρώ πως θέλει μια γερή αναδιάρθρωση και η δικαιοσύνη» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαριάννα Τουμασάτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button