ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη: Το μοναστήρι των «οργίων» και ο «πνευματικός»

«Αν ο παπάς πηδάει μέσα στο ιερό δεν είναι ποινικό αδίκημα...»

Πριν 15 χρόνια η Ναταλία Λιονάκη με τα γκριζοπράσινα μάτια πήρε την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι και αιφνιδίασε τους πάντες. Η μητέρα της, Ευγενία, είχε κάνει μια αποκάλυψη «βόμβα» για την κόρη της και τα παιδιά που ήθελε να κάνει. Καθώς, επίσης και για τον πνευματικό της, που, όπως φαίνεται την οδήγησε στο να πάρει την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι.

«Δεν είμαι καλά. Μιλήσαμε την περασμένη Τετάρτη αλλά δεν ξέρω πως είναι, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Με πονάει γιατί δεν μου μίλησε καθόλου..ποτέ.

Ποτέ δεν της είχε περάσει από το μυαλό. Συγκεκριμένα έχουμε ένα εξοχικό και της έλεγα κορίτσι μου να το πουλήσεις και μου έλεγε, όχι μαμά θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν εδώ, όπως μεγάλωσα κι εγώ.

Ήθελε να κάνει οικογένεια. Όταν μια γυναίκα σου λέει αυτά τα πράγματα πάει να γίνει μοναχή;» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο gossip-tv.gr

Έκρηξη οργής από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη

«Την παραμυθιάζει ο πνευματικός και όχι μόνο. Πάντα ελπίζω βέβαια. Όταν χρειάστηκε να μιλήσω με κάποιον ειδικό για να σώσει το παιδί μου, μου είπε ότι εγώ χρειάζομαι βοήθεια για να το ξεπεράσω. Εμένα σκοπός μου ήταν να της δώσω γερά φτερά, εγώ έπρεπε να καταλάβω κάτι. Εγώ της λέω αν είναι η ευτυχία σου εκεί, μείνε.

Να την βλέπω την ευτυχία της όμως, όχι να βλέπω την δυστυχία γιατί ένας ηρωινομανής είναι ευτυχισμένος, στην κοσμάρα του. Ποιος εξαρτημένος από ουσίες δεν λέει ότι είναι ευτυχισμένος; Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι η Ναταλία δεν είναι ευτυχισμένη. Δεν ήταν αυτό το όνειρο της. Δεν ήθελε να γίνει μοναχή»

Τι λέει για τον πνευματικό της; Γιατί έχει πλέον χάσει την πίστη της;

«Όταν έχεις ακούσει τρεις κασέτες καταγγελίες και πας στον δικηγόρο και σου λέει όλα αυτά δεν είναι ποινικά. Το αν ο παπάς πηδάει μέσα στο ιερό δεν είναι ποινικό αδίκημα, είναι θέμα της εκκλησίας. Το αν αυνανίζεται στην ιερά τράπεζα δεν είναι ποινικό, εκεί τρελαίνομαι κορίτσι μου, ο ψυχικός βιασμός.

Όταν εμένα πήραν το παιδί μου και πόσα παιδιά παίρνουν κάθε μέρα; Είναι παιδιά που έχουν σπουδάσει, είναι απονήρευτα γιατί εμένα δεν μπορεί κανένας παπάς να μου πει βλακείες γι’ αυτό και όταν πήγα εκεί δεν τον είδα ποτέ, δεν εμφανίστηκε ποτέ, ήταν εξαφανισμένος. Το πρόβλημα είναι ορατό. Αυτή τη στιγμή ο παπάς, αυτός ο άνθρωπος είναι μέσα σε γυναικείο μοναστήρι.

Απαγορεύεται, έχει πάρει τη μάνα του, τον πατέρα του, τον αδελφό του και σωματοφύλακες μέσα στο μοναστήρι. Αν η εκκλησία κάνει τέτοια πράγματα και τα ανεχόμαστε…ευθυνόμαστε»

Back to top button