ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τη Ναταλί Κάκκαβα για την Πόπη Τσαπανίδου: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει!»

Η Πόπη Τσαπανίδου ξεσήκωσε ‘θύελλα’ για την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική και να βρεθεί στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ, με αρκετούς να την ψέγουν.

Η Ναταλί Κάκκαβα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Super Κατερίνα και μίλησε για το σκάνδαλο με την Εύα Καϊλή. Παράλληλα εξέφρασε την άποψή της και για την απόφαση που πήρε η Πόπη Τσαπανίδου να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η θέση της Κάκκαβα για την Τσαπανίδου

«Δεν πέφτω πια με τίποτα και για κανέναν από τα σύννεφα γιατί εκεί που λες δεν το περίμενα για τον έναν, σκάει κάτι άλλο για άλλον… Δεν πάμε καλά, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά μόνο για εμένα και τον άνδρα μου και μέχρι εκεί. Όταν συνεργαστήκαμε με την Εύα, ήταν πριν 17-18 χρόνια. Ήμασταν συνομήλικες, οπότε τι συμπέρασμα να βγάλεις για έναν άνθρωπο. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση, ήταν πως πέρα από ένα πολύ όμορφο κορίτσι, ήταν φιλόδοξη. Ήταν ένα φιλόδοξο πλάσμα. Δεν είναι απαραίτητα κακό. Είχε τις περγαμηνές της, τα πτυχία της και της άρεσε ο φακός. Ως εκεί» είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

«Νομίζω ότι κ. Τσαπανίδου είναι πολύ ικανή γυναίκα για να παίρνει αποφάσεις που αφορούν το καλύτερο μέλλον για εκείνη. Καλώς έκανε, αφού ήταν δική της απόφαση, και της εύχομαι καλή επιτυχία. Ούτως ή άλλως έχει αποδείξει ότι με ό,τι καταπιάνεται το κάνει καλά. Είπα ξείπα. Το έχουμε δει να συμβαίνει ουκ ολίγες φορές. Κι εμείς οι ίδιοι το έχουμε πει ότι ποτέ δεν θα κάνω κάτι και να που έρχεται η στιγμή, που αναιρείς τα λεγόμενά σου» πρόσθεσε, επίσης, η Ναταλί Κάκκαβα.

Back to top button