ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Κοντομηνά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν κάτι κρυφό…»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε υπάρξει πρόσφατα αποκαλυπτική, παίρνοντας αφορμή μια κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρογιάννη, για να μιλήσει για τη σχέση της πρώτης με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

«Μια διαδικτυακή κόντρα άνευ προηγουμένου μας έχει αιφνιδιάσει. Μία κόντρα που εκτυλίσσεται στο twitter με ερωτοαπαντήσεις, εμπλοκή και ανάμειξη τηλεθεατών, σχολίων, φωτογραφιών και υπονοούμενα, που δεν λέγονται ούτε με κλειστές κάμερες. Πόσω μάλλον έτσι δημόσια. Θέλω να θυμίσω ότι οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στον Alpha. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τη γνωστή πορεία που ξέρετε, η Φωτεινή Πετρογιάννη αντίστοιχα ξεκίνησε από κάποιες θέσεις. Ενώ δούλεψαν και μαζί στο Σαββατοκύριακο του Alpha, ενώ έχουν κάνει και κολλητή παρέα», είπε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια.

«Η Φωτεινή είναι από τα παιδιά του χώρου, που κάθε φορά, που η Κωνσταντίνα μιλά για το παρελθόν της και τα λάθη που έχει κάνει, όταν καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενδεχομένως κάποιων στελεχών, λόγω προσωπικών σχέσεων. Κάθε φορά που η Φωτεινή σχολιάζει αυτή τη σχέση της Κωνσταντίνας μιλά έντονα. Ότι άκουγε φωνές στους διαδρόμους, ότι πετάγονταν παπούτσια κτλ. Η Κωνσταντίνα, που γενικά βρίσκεται στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα γιατί πολλοί θυμούνται εκείνες τις στιγμές, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στη Φωτεινή. Ίσως θεωρεί ότι όπως η Φωτεινή στην εκπομπή του Λιάγκα μιλά δημόσια για την ίδια. Έτσι κι εκείνη θέλει να απαντήσει», συνέχισε.

Οι… εξηγήσεις της παρουσιάστριας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε:

«Η διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή, εδώ στον Alpha, για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά. Ήταν γνωστή και η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με τη Μαρία Κοντομηνά, δεν ήταν κάτι που ήταν κρυφό. Από εκεί και πέρα το πώς εκμεταλλεύτηκε η καθεμία αυτή την επαφή, κρίνεται και φάνηκε από την πορεία των γεγονότων».

«Το ότι η Κωνσταντίνα σε μία δεδομένη περίοδο της καριέρας της, στην αρχή είχε μία λάθος συμπεριφορά και το έχει πει και η ίδια στην αυτοκριτική της, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όλοι όσοι έχουν να κάνουν μαζί της το έχουν πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το τελευταίο 15νθήμερο θέλει να βγάλει όλους τους σκελετούς από τη ντουλάπα. Μία με τη συνέντευξη στη Μενεγάκη, μία αυτό… Κωνσταντίνα μου έχεις το μεγαλύτερο δώρο στην κοιλίτσα σου, εστίασε εκεί», κατέληξε η γνωστή παρουσιάστρια.

Back to top button