Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ για την Άντζελα Γκερέκου: Η μεγάλη απόφαση δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και η άγνωστη κρίση στον γάμο της

Χορηγούμενο

Η Άντζελα Γκερέκου θα αποτελεί για πάντα τη γυναίκα, για την οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησε τον ανεπανάληπτο έρωτά του. Αποκτώντας, μάλιστα, μαζί του και μια όμορφη κόρη, τη Μαρία. Με τις δύο γυναίκες της ζωής του να τον μνημονεύουν με κάθε ευκαιρία.

Μετά το θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη έχουν υπάρξει κατά καιρούς δημοσιεύματα και φήμες, που αναφέρουν πως τόσο η Άντζελα όσο και η Μαρία έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Χωρίς, όμως, να έχει επιβεβαιωθεί κάτι, ειδικά, για την Άντζελα Γκερέκου. Το περιοδικό «Yes Magazine», ωστόσο, για ακόμη μια φορά, επανέρχεται και προκαλεί σάλο με τις αποκαλύψεις.

Το γνωστό περιοδικό, συγκεκριμένα, κάνει λόγο για νέο γάμο της προέδρου του ΕΟΤ, που πρωταγωνιστεί παράλληλα στη «Γη της Ελιάς», μαζί με υιοθεσία παιδιού. Κάτι που αποφασίζει να κάνει μαζί με έναν άνδρα, που βρίσκεται εδώ και καιρό στο πλευρό της. Μόνο που πρόκειται απλά για φίλο της οικογένειας, κάτι που δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Μένει να φανεί, βέβαια, το κατά πόσο ισχύουν τα όσα αναφέρει το περιοδικό. Αν και, μάλλον, θα μείνουν όλα, ξανά, στο επίπεδο των φημών.

Η άγνωστη κρίση στον γάμο της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Κατάθεση ψυχής είχε κάνει η Άντζελα Γκερέκου στο «Join Us» πριν το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για την κρίση που πέρααε ο γάμος τους.

Η πρώην βουλευτής και ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει για τα προβλήματα στον έγγαμο βίο τους και παραδέχθηκε, ότι οι δύσκολες στιγμές που πέρασαν στο σπίτι τους ήταν μεγαλύτερες και δυσκολότερες, από αυτό που βγήκε προς τα έξω στον κόσμο. Όπως, όμως, εξομολογήθηκε παρά τα προβλήματα, εκείνη αισθανόταν ευλογία.

Δείτε, παρακάτω, το αποκαλυπτικό βίντεο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button