ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από την Εύη Δρούτσα για τον Γιάννη Βαρδή και τον πατέρα του: «Δεν σεβάστηκε την επιθυμία του Αντώνη…»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συναυλία που διοργάνωσε ο Γιάννης Βαρδής στο Καλλιμάρμαρο προς τιμήν του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Αρχικά, η πρώτη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον γιο του αείμνηστου καλλιτέχνη και της πρώην συζύγου του, Χριστίνας Μαραγκόζη, ενώ στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής συγκρούστηκε και με την τελευταία σύζυγο του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ.

Τι λέει η Εύη Δρούτσα;

Τώρα, τη γνώμη της επί του θέματος εξέφρασε και η στιχουργός Εύη Δρούτσα, η οποία ήταν χρόνια φίλη του Αντώνη Βαρδή. Η στιχουργός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου αναφέρθηκε στον Γιάννη Βαρδή και στο ότι δε σεβάστηκε την επιθυμία του πατέρα του.

«Πρώτα απ’ όλα, να αρχίσουμε με ένα πράγμα. Ο μακαρίτης ο Αντώνης είχε πει να μη γίνει καμία συναυλία για αυτόν. Αλλά έγινε. Από ποιον πρέπει να ζητήσουμε τον λόγο; Ό,τι πει ένας άνθρωπος, ο οποίος έφυγε, αυτό πρέπει να κάνουμε», δήλωσε η Εύη Δρούτσα, αρχικά.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας επίσης, πως «δεν είπε ‘’εάν κάνετε τη συναυλία, δε θέλω να έρθει η Χριστίνα Μαραγκόζη’’. Θεός σχωρέστον, ο Χριστιανός είπε “δε θέλω να μου κάνετε συναυλία”. Άρα, αυτή τη στιγμή τι να πω; Έκανε ο Γιάννης τη συναυλία. Εγώ ξέρω όμως πως ένας άνθρωπος που τελειώνει, όταν αφήσει κάτι, πρέπει να το σεβόμαστε. Τώρα, ήθελε να την κάνει, καλώς την έκανε. Έπρεπε όμως να σεβαστεί έστω τον έρωτα που έζησε, για όσο καιρό έζησε, ο πατέρας του. Τα τραγούδια που είχε πει, 60 τόσα, δικά του. Τώρα, το να έρθει ένα παιδί και να πει “εγώ δεν την καλώ για αυτόν τον λόγο”, ποια αιτία;».

«Ο Γιάννης Βαρδής δε σεβάστηκε την επιθυμία του μπαμπά του. Η Χριστίνα τον πείραξε; Και μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Όμως, ο Γιάννης έχει πάντα τη σκιά του πατέρα του», κατέληξε μάλιστα η Εύη Δρούτσα.

Related Articles

Back to top button