ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από την Καίτη Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη: Γιατί ακυρώθηκε ο γάμος τους;

Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου έριξε ‘βόμβα’ και αποκάλυψε τον λόγο που ακυρώθηκε ο γάμος της με τον Στάθη Ψάλτη!

Η Καίτη Φίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ, η ηθοποιός τόνισε ότι οι δυο τους ήταν έτοιμοι να παντρευτούν. Αλλά ο Ψάλτης ακύρωσε τον γάμο τελευταία στιγμή, καθώς δεν είχε πάρει διαζύγιο, κάτι το οποίο εκείνη δεν γνώριζε.

Η αποκάλυψη της Καίτης Φίνου για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη και τον γάμο τους που ακυρώθηκε

«Ήταν να παντρευτούμε, ήταν έτοιμο το νυφικό μου και ο Στάθης Ψάλτης ακύρωσε τον γάμο γιατί δεν είχε πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του. Μου το είχε κρύψει», είπε μεταξύ άλλων η Καίτη Φίνου.

«Χώρισα με τον Στάθη και μετά επέμενε ο ίδιος να είμαστε μαζί σε μια ταινία. Με είχαν βρίσει τότε επειδή τον είχα χωρίσει. Ήταν να παντρευτούμε με τον Στάθη στις 24 Φεβρουαρίου. Έχω πάει στο Κολωνάκι να κάνω πρόβα για το νυφικό. Γυρίζω σπίτι και βλέπω εκεί τον μάνατζερ του Στάθη, ο οποίος μου λέει ότι με περιμένει στο δωμάτιο ο Στάθης. Εκεί ο Στάθης μου λέει ότι τελικά δεν θα παντρευτούμε. Η μητέρα μου ήταν στα τελευταία της, της το είχα πει και έψαχνε τι θα φορέσει. Αυτό ήταν 1,5 μήνα πριν τον γάμο», συμπλήρωσε.

«Είχα αρραβωνιαστεί με τον Στάθη Ψάλτη πάνω από επτά φορές. Αρραβωνιαζόμασταν και χωρίζαμε», ανέφερε η Καίτη Φίνου. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ίδια ο Στάθης Ψάλτης είχε πάει με τη μητέρα του και τον αδερφό του να ζητήσουν την Καίτη Φίνου από το σπίτι της.

Πως τα ξαναβρήκανε;

«Με τον Στάθη Ψάλτη τα ξαναβρήκαμε λόγω της περιοδείας σε Αμερική και Αυστραλία. Ενάμιση χρόνο μετά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “θέλω να σου μιλήσω, θέλω να κάνουμε μία δουλειά μαζί”», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός, Καίτη Φίνου μιλώντας για τα σχόλια του Στάθη Ψάλτη ανέφερε ότι ο ηθοποιός της έκανε σχόλια για τα κιλά της.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε: «Στο θέατρο παίζαμε μαζί, εγώ αποφασίζω να χωρίσω, ήταν η τελευταία ευκαιρία που του έδωσα. Έμενα 5,5 χρόνια στο ίδιο σπίτι με τον Στάθη. Μου έλεγε, μάλιστα, συνέχεια ότι είμαι χοντρή και άλλα πολλά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τονίζει πως ένιωθε πολύ πιο γυναίκα στη μετέπειτα σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζη.

Back to top button