ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον Θοδωρή Αθερίδη: «Το να γυρνάνε την μπιφτέκα…»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου λύνει τη σιωπή της και εξαπολύει ‘βόμβες’ και ‘καρφιά’!

Για πρώτη φορά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε την πρόταση της Εισαγγελέως για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αλλά και τις δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη που δήλωσε ότι έχει τεράστια χαρά για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εισαγγελέας Στέλλα Στόγια πρότεινε αθώωση λόγω αμφιβολιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για την κατηγορία του βιασμού και ενοχή του ηθοποιού για τις δύο απόπειρες.

Μάλιστα την τοποθέτησή της έκανε από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στον Pride και σχολίασε:

«Βγαίνουν άνθρωποι, καταγγέλλουν κακές συμπεριφορές και υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που λένε και κάτι. Και καλά που λένε και κάτι, το να γυρνάνε τη μπιφτέκα είναι που με τρελαίνει εμένα. Βγαίνει η Σοφία Μπεκατώρου και κάνει τις καταγγελίες, βγαίνει ο κ. Αθερίδης και λέει «μπράβο, τολμηρή». Αλλά δεν περίμενε ότι θα βγαίναμε κι εμείς στον δικό μας τον χώρο να πούμε «παιδιά, κάπου λίγο ώπα».

Πειράξαμε προφανώς ευαίσθητες χορδές και φίλους φίλων κι από εκεί και πέρα σταμάτησαν τα καλά λόγια. Και λες «οκ, δεν σε συμφέρει, δεν θες να κοιτάς τις διαμάχες, αλλά δεν συμβαίνει κάπου μακριά από σένα. Συμβαίνει μέσα στον χώρο όπου εργάζεσαι και το να βγαίνεις και να λες «τεράστια χαρά έχω για τον Γιώργο Κιμούλη, που είναι φίλος μου, που έχει δει όλες μου τις παραστάσεις», θα επικαλεστώ μόνο μία ατάκα που είπε ο μεγάλος Τσαφούλιας, «δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης, αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος».

Ως ενεργό μέλος της δίκης Φιλιππίδη και όντας μάρτυρας όλων αυτών, θέλω να σας πω ότι υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση. Η Εισαγγελέας δεν πρότεινε ποτέ το αθώος, αλλά το αθώος λόγω αμφιβολιών. Παρόλα αυτά γράφτηκε ελάχιστα το «λόγω αμφιβολιών». Κυρίως γράφτηκε με μεγάλα γράμματα το αθώος και με μικρά το ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού. Μπαίνετε να διαβάζετε λίγο παραπάνω».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Back to top button