ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Το διαζύγιο με την Έλενα Κατρίτση, η σχέση τους και η προσωπική της ζωή σήμερα

Η δημοσιογράφος Έλενα Κατρίτση σε μια σπάνια εξομολόγηση αποκάλυψε τη δύσκολη περίοδο που έζησε λίγο πριν πάρει διαζύγιο από το Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ ήταν κόλαφος, τονίζοντας ότι ποτέ δεν θέλησε να πουλήσει την εικόνα της, κάτι που επιβεβαιώνεται από τον τρόπο ζωής της μέχρι σήμερα.

Η δημοσιογράφος γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Η ίδια αν και ξεκίνησε την καριέρα της κάνοντας αστυνομικό ρεπορτάζ σε εφημερίδες, φαίνεται πως την κέρδισε η τηλεόραση. Από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Χατζηνικολάου, απέκτησε το 1994 ένα γιο, τον 29χρονο σήμερα Πάνο.

Μετά το διαζύγιό της, αν και σκέφτηκε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, ποτέ δεν έκανε το επόμενο βήμα. Η Έλενα Κατρίτση διατηρεί καλές σχέσεις με τον γνωστό δημοσιογράφο και πρώην σύζυγό της, με την ίδια στο παρελθόν να αναφέρει: «Έχουμε ένα παιδί.. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά».

Η απώλεια που της «στοίχισε» έξι μήνες πριν από το διαζύγιο με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Αυτό που ίσως δεν είναι πολύ γνωστό για τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, είναι πως έξι μήνες πριν πάρει το διαζύγιο, έχασε τον πατέρα της.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος. Μου λείπει. Υπάρχουν φορές που, όταν τον σκέφτομαι, με πιάνουν τα κλάματα. Πίστευε σε εμένα και ήταν περήφανος. Κατά ένα περίεργο τρόπο, η σκέψη του μου έδωσε τη δύναμη να αντιμετωπίσω τις ανατροπές που ήρθαν στη ζωή μου στη συνέχεια. Σκεφτόμουν ότι ήμουν υγιής, είχα το παιδί μου, τη δουλειά μου και ότι μπορούσα σε όλα να αντεπεξέλθω και να προχωρήσω» είχε δηλώσει.

Η προσωπική της ζωή

Τέλος, ερωτηθείσα για την προσωπική της ζωή η δημοσιογράφος αναφέρει:

«Μέχρι σήμερα υπήρξα απόλυτα συνεπής στο ότι θέλω να μιλάω μόνο μέσω της δουλειάς μου. Η προσωπική και η κοινωνική μου ζωή ήταν και είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα. Δεν θέλησα ποτέ να πουλήσω την εικόνα μου. Όλα αυτά τα χρόνια επέλεξα από άποψη να επενδύσω αποκλειστικά και μόνο στο προϊόν της δουλειάς μου».

Back to top button