ΠΟΛΙΤΙΚΗ

‘Βόμβα’ από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο: Προαναγγέλλει νέο κόμμα ο πρώην Υπουργός της Ν.Δ!

Ο πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός δικηγόρος και δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος προανήγγειλε νέο κόμμα ρίχνοντας κυριολεκτικά μία ‘βόμβα’ στα θεμέλια του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, τη στιγμή που η ακρίβεια χτυπάει αλύπητα τη χώρα και εν μέσω πολλών και ‘σκοτεινών’ σκανδάλων, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε, πως στις επόμενες εκλογές δε θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία και το μεγάλο κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής δηλώνοντας απογοητευμένος από την πορεία που έχει χαράξει ο σημερινός του Πρόεδρος και Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα βέλη που έριξε ο κος Παναγιωτόπουλος ήταν πολλά και τα ‘καρφιά’ στην κυβέρνηση, ακόμη περισσότερα και κήρυξε «Πόλεμο Κατά της Ακρίβειας». Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Στηρίξαμε τον Μητσοτάκη, αλλά τα πράγματα στη συνέχεια στράβωσαν! Υπάρχει οργισμένος κόσμος που έχει απογοητευθεί και δεν ξέρει που να πάει. Η σημερινή Νέα Δημοκρατία δεν είναι το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι περισσότερο κόμμα πολιτική κληρονομιά του Κώστα Σημίτη και πολύ λιγότερο κόμμα που ακολουθεί τις Αρχές και τις Αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Πιστεύω ότι χρειάζεται ένας καινούργιος σχηματισμός ο οποίος θα ενώνει δυνάμεις από τη Δημοκρατική Πατριωτική Δεξιά μέχρι και την Εθνικοαπελευθερωτική Αριστερά με Πατριωτικό και Κοινωνικό στίγμα». Και στη συνέχεια ανακοίνωσε τη νέα μεγάλη εκδήλωση της Κίνησης «Δύναμη Για την Ελλάδα» η οποία θα γίνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Κάραβελ», με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο και κορυφαίους εκπροσώπους των καταναλωτών και των παραγωγικών τάξεων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις του Πάνου Παναγιωτόπουλου

 

Back to top button