Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Εγώ δεν είμαι σαν τον Μπέζο…»

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο ηθοποιός;

Χορηγούμενο

Πέτρος Φιλιππίδης: «Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν το Μπέζο!»

Με αρκετά ξεσπάσματα και έντονα φορτισμένες στιγμές συνέχισε την απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο. «Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δε λέω ότι δε μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Ότι κι αν γίνει! Ότι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είναι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!».

Σε σημείο της απολογίας του έκλαψε και είπε προς τους δικαστές: «Έχω πολλά μέσα στην ψυχή μου δυο χρόνια. Δεν αντέχω άλλο, θέλω να πάω σπίτι μου. Είναι δυνατό 60 χρόνων άνθρωπος να λέω τέτοια πράγματα; Δεν είμαι βιαστής. Κάντε ότι θέλετε». Ο κατηγορούμενος απάντησε και στο γιατί έστειλε εξώδικο στα κανάλια πριν κληθεί από εισαγγελέα, αποδίδοντας το σε τηλεφώνημα του Γιώργου Λιάγκα. «Με πήρε ο Λιάγκας και μου λέει λένε για σένα, πρέπει να κανείς κάτι».

Ξεσπώντας ξανά για τις καταγγελίες που του προσάπτουν αλλά και για το γεγονός πως του ζητούνται αποδείξεις για μια καταγγελία προ 15 ετών, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε στη δεύτερη καταγγέλλουσα και καταφέρθηκε εναντίον όσων των κατηγορούν.

«Ο κ. Βαγγόπουλος ήθελε να φέρω αποδείξεις! Που να τις βρω! Και παρόλα αυτά ήρθαν αποδείξεις. Για την πρώτη καταγγέλουσα ήρθαν οι ηθοποιοί που ήθελαν και δεν είπαν τίποτα. Πόσο εύκολα με κατηγορούν για βιαστή; Υπερασπίζομαι τη χαμένη μου ζωή που κρέμεται από μια κλωστή. Απλώς να συνεχίσω να αναπνέω. Δεν πρόκειται να δουλέψω ξανά σε αυτή τη δουλειά. Όχι επειδή δε μπορώ. Επειδή ούτε στα μάτια δεν μπορούν να με κοιτάξουν! Εγώ δεν τους θέλω. Ντροπή τους!!!Ήρθαν 3 εθελόντριες και δεν έβγαινε. Δε γινόταν να κάνουν πίσω. Προσπαθώ να μπω στη σκέψη τους και νομίζω ότι τα καταφέρνω».

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του και περιέγραψε ότι η συνθήκη της φυλακής είναι ωραία να τη βλέπει κάποιος στις ταινίες, αλλά όχι στην πραγματική ζωή.

«Στη φυλακή όταν μπαίνεις σου λένε βήξε. Σου λένε βάλε τα χέρια στον πισινό σου, όχι με αυτό τα λόγια, άνοιξέ τα και βήξε. Μου είπαν να ζητήσω συγγνώμη. Θα ζητήσω. Από τη μάνα μου και τον πατέρα μου, από τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Τέλος. Ζητάω συγγνώμη κι αν πλήγωσα κάποιον ζητάω συγγνώμη, αλλά τέτοια πράγματα δεν έχω κάνει!».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button