Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ για τον βασίλη Καρρά: «Δίνει μάχη για την υγεία του…»

Ο άγνωστος Γολγοθάς του τραγουδιστή

Χορηγούμενο

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Βασίλης Καρράς καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πρόσφατα ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα πως ο αγαπητός τραγουδιστής πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία δίνοντας τη δική του μάχη.

«Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί.

Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τις φαρμακευτικές αγωγές που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά», είπε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Μια μέρα μετά ο Μίλτος Καρατζάς, φίλος και συνεργάτης του Βασίλης Καρρά έκανε τη δική του αποκάλυψη για την υγεία του Βασίλη Καρρά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button