ΠΟΛΙΤΙΚΗ

‘Βόμβες’ από Μυλωνάκη: «Η Ελληνική Λύση είναι εγκληματική οργάνωση! ‘Κεφάλι’ είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η…»

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η σύγκρουση του Κ. Βελόπουλου με τον Α. Μυλωνάκη και ο παραιτηθείς από την Ελληνική Λύση βουλευτής είπε ότι θα αποκαλύψει πως το κόμμα «Είναι εγκληματική οργάνωση»!

«Έχουμε βεντέτα, ή εγώ ή ο Βελόπουλος», είπε μάλιστα ο Αντώνης Μυλωνάκης.

«Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», είπε ο Αντώνης Μυλωνάκης το πρωί της Τρίτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε «αυτή η εγκληματική οργάνωση – που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019- δεν την ήξερα εγώ. ‘Κεφάλι’ είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κ. Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος».

Ο κύριος Μυλωνάκης συνεχίζει λέγοντας ότι «για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Βατόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή».

Απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί αυτό αποτελεί πολιτική εγκληματική οργάνωση ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε «Η πολιτική εγκληματική οργάνωση, θέλει να σκοτώσει χαρακτήρες, να δολοφονήσει ανθρώπους – σχηματικά – για να βάλει τους δικούς της, δέκα ανθρώπους, Αυτό είναι περίπτερο, δεν είναι κόμμα. Προσπαθεί να είναι ο αυτοκράτορας», συμπλήρωσε μάλιστα.

Δείτε, αναλυτικά, όλα όσα είπε ο βουλευτής στο παρακάτω βίντεο

Back to top button