Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

10ο Rally Sprint: Αγωνιστικό αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε αυλή σπιτιού! (Φωτο)

Πανικός και δύο τραυματίες!

Χορηγούμενο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του 10ου Rally Sprint, που διοργανώνεται στο Αίγιο. Καθώς, αγωνιστικό αυτοκίνητο προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού προκαλώντας πανικό. Από το ατύχημα τραυματίστηκαν δύο άτομα ενώ στο αγωνιστικό αυτοκίνητο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/4) στην ΕΟ Αιγίου-Φτέρης, κατά τη διάρκεια του 10ου Rally Sprint που διοργανώνεται στο Αίγιο. Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε αυλή σπιτιού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος του χωριού Αχλαδιά και έπεσε από τον δρόμο από μεγάλο ύψος, για να καταλήξει στην αυλή οικίας.

Έχουν τραυματιστεί οι δυο επιβάτες με κατάγματα στα άκρα χωρίς όμως να κινδυνεύουν, ενώ το όχημα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσαν εθελοντές και διασώστες για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Και ακολούθως ασθενοφόρο ιδιωτικής εταιρείας για να μεταφέρει τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Ο αγώνας που βρισκόταν στην πρώτη του φάση, διεκόπη προσωρινά και συνεχίστηκε κανονικά το μεσημέρι στη δεύτερη φάση του.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button